2 Ağustos Pazar - "Tekirdağ'a Gidek Köfte Yiyek" Gezisi

kopun gelin abi.kopun gelin.. denize Girelim Kumbağda dönüşündede köfte yeriz bea.. O Sıcakta DEnize Girmeden Olur mu hiç :cat:
kumbag deme bana sakat durumlar var mazide :queen:

inş sakata gelmeyiz he:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:59 PM ----------

"Klasikleşmesi Beklenen Pazar Sabahı Gezisi konseptinde bir etkinliktir" :mrgreen:

Pazar Günü Buluşma Noktası:
Avrupa ve Anadolu Yakası: E-5 köprü Yolu Mecidiyeköy çıkışı otoyol kenarı
Buluşma Saati: 09:00
Hareket Saati: 09:30

Sabah buluşmamızın ardından Silivri yönüne doğru yola çıkacak, Çorlu'ya vardıktan sonra Vakıflar mevkiinden Tekirdağ'a doğru güney istikametine yönelecek ve Tekirdağ'a varacağız..
Orada bir köfte yedikten sonra kıyı boyunca İstanbul'a dönüş yapacağız..
Ayrıntılar haritada..

Sabah gelmeden birşeyler atıştırmanızda fayda var öğlen yemeğine kadar dayanabilenlere sözüm yok :mrgreen:
Hangi köfteciye gideceğimiz belli değil, gönlümüzün istediğinde durur yeriz yada tavsiye eden olursa ona gideriz..
Yol uzun derseniz Çorluya sapmadan direk Tekirdağ'a da gidebiliriz yada direk Tekirdağ'a gidip öğlen yemeğinden sonra Çorlu istikametinden döneriz..
Ona buluşma yerinde/yolda karar veririz..

İstanbul ile Tekirdağ arası 132 Km'dir.
Bu mesafe, ortalama 90 Km hızla 1 saat 45 dakika sürecektir.

Yol yapmak ve Tekirdağ köftesi tatmak isteyen herkesi bekliyoruz :rendeer:

Katılımcılar:

1-Polo34
2-Osbourne
3-.....?

şurdaki buluşma yerini merter ömür plaza yapalım derim :rendeer:

kuyu cadısı slm süpürgenide alıp gelmeni bekliyoruz :) haberin ola

sen beni tanımazsın ama lucas ı tanıyonmu eğer tanıdı isen heh işte ben onun abisiyim :)

tanıyorum lucası...
ben geliyorum hatta belki bu akşamdan bile gelebilirim :p
istanbul mt den kadir arkadaşımızda kumbagda bugün gelmişken onuda alır döneriz :wiinkk:

evet yarın kısmetse merter ömür plazada buluşalım karşıdan gelenler bizi orda karşılar

arkadaşlar ya geziyi tekirdağa değilde anadolu kavagına piknik +deniz olrak yapsak nasıl olur?

ya tekirdağa gittik sonuçta :) ayrıca yuşa mahallesi bizim dir yani çay çorba vs wc hiçbişekilde hiçbisıkıntımız olmaz duş bile hazır 5-6 tane :) gerçekten hemen organize edebilirim isterseniz ??

biraz düşünürsen burayı acan arkadaşlara sagyısız lık olur sanırım canım biz tekirdaga gidiyoruz geliyorsan gel yoksa sen anadolu kavaga git :queen:

Yaz Oraya Beni Yaz slyscroop u yaz İlhanı yaz.. Hasan Yaz Orhan Yaz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar