dagılın leynnnn 
arkadaşlar bende sizlerle olmaya çalışıcam :rendeer:
Selamlar ARkadaşlar Pazar Günü İçin Sİzi Bekliyoruz .. Nerededir Bu MT TÜkkan Ahalisi ALooo !![]()
dagılın leynnnn
söyle canım:rendeer:
kumbag deme bana sakat durumlar var mazide :queen:kopun gelin abi.kopun gelin.. denize Girelim Kumbağda dönüşündede köfte yeriz bea.. O Sıcakta DEnize Girmeden Olur mu hiç :cat:
"Klasikleşmesi Beklenen Pazar Sabahı Gezisi konseptinde bir etkinliktir" :mrgreen:
Pazar Günü Buluşma Noktası:
Avrupa ve Anadolu Yakası: E-5 köprü Yolu Mecidiyeköy çıkışı otoyol kenarı
Buluşma Saati: 09:00
Hareket Saati: 09:30
Sabah buluşmamızın ardından Silivri yönüne doğru yola çıkacak, Çorlu'ya vardıktan sonra Vakıflar mevkiinden Tekirdağ'a doğru güney istikametine yönelecek ve Tekirdağ'a varacağız..
Orada bir köfte yedikten sonra kıyı boyunca İstanbul'a dönüş yapacağız..
Ayrıntılar haritada..
Sabah gelmeden birşeyler atıştırmanızda fayda var öğlen yemeğine kadar dayanabilenlere sözüm yok :mrgreen:
Hangi köfteciye gideceğimiz belli değil, gönlümüzün istediğinde durur yeriz yada tavsiye eden olursa ona gideriz..
Yol uzun derseniz Çorluya sapmadan direk Tekirdağ'a da gidebiliriz yada direk Tekirdağ'a gidip öğlen yemeğinden sonra Çorlu istikametinden döneriz..
Ona buluşma yerinde/yolda karar veririz..
İstanbul ile Tekirdağ arası 132 Km'dir.
Bu mesafe, ortalama 90 Km hızla 1 saat 45 dakika sürecektir.
Yol yapmak ve Tekirdağ köftesi tatmak isteyen herkesi bekliyoruz :rendeer:
Katılımcılar:
1-Polo34
2-Osbourne
3-.....?
kuyu cadısı slm süpürgenide alıp gelmeni bekliyoruzhaberin ola
sen beni tanımazsın ama lucas ı tanıyonmu eğer tanıdı isen heh işte ben onun abisiyim![]()
tanıyorum lucası...
ben geliyorum hatta belki bu akşamdan bile gelebilirim
istanbul mt den kadir arkadaşımızda kumbagda bugün gelmişken onuda alır döneriz :wiinkk:
kadiri alıp beni orda bırakmıyasınız:queen:
kaskla dolaşırsın bişey olmaz :queen:
üf ne çok gelen var
Katılımcılar:
1-Polo34
2-Osbourne
sen merak etme yarın cohaltırız orayı sende gelicenmi :rendeer:
arkadaşlar ya geziyi tekirdağa değilde anadolu kavagına piknik +deniz olrak yapsak nasıl olur?
len nedir senin bu anadolu kavak takıntın len :queen:
ya tekirdağa gittik sonuçtaayrıca yuşa mahallesi bizim dir yani çay çorba vs wc hiçbişekilde hiçbisıkıntımız olmaz duş bile hazır 5-6 tane
gerçekten hemen organize edebilirim isterseniz ??
arkadaşlar ya geziyi tekirdağa değilde anadolu kavagına piknik +deniz olrak yapsak nasıl olur?