Motosikletinizin markasını söylerken ne hissediyorsunuz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ulen abi varya çevrede falan çıkma karşıma delip delip geçicem :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
savaş kayan hayatını bu detaya adadı...aslınde bir seansına ihtiyacı var...:p

gerçeği kabul etmemek bir sorun olsa gerek...

kimin kimin seansına ihtiyacı var?kim kimden terapi talebinde bulundu onu sorsana:)

sana gelince; tosunum cesamet olarak değil ama yaşamsal tecrübe anlamında biraz daha büyümelisin:)
yaşın benim gibi 45 filan olunca asıl gerçeğin; motorun markasının hiçbir anlam ifade etmediğini,esas önemli olanın motora binmek ve keyif alabilmek olduğunu göreceksin.Motor hakkında cakkada cakkada konuşarak da bu süreci hızlandıramazsın:cat:

Son düzenleme:
Motosiklet motosiklettir.
Sevmeden kullanılmaz.
Sevmek için de herşeyini benimsemek gerekir.
Markasını da modelini de..Yamaha Cgns diyorum.İkisine de baskı yapmaya gerek yok:)

:thumleft: katiliyorum
sevmeden kullanilmaz ve sevmeden benimsenmez!!! :p
Bende ducati monster diyorum.

kimin kimin seansına ihtiyacı var?kim kimden terapi talebinde bulundu onu sorsana:)

sana gelince; tosunum cesamet olarak değil ama yaşamsal tecrübe anlamında biraz daha büyümelisin:)
yaşın benim gibi 45 filan olunca asıl gerçeğin; motorun markasının hiçbir anlam ifade etmediğini,esas önemli olanın motora binmek ve keyif alabilmek olduğunu göreceksin.Motor hakkında cakkada cakkada konuşarak da bu süreci hızlandıramazsın:cat:

savaş abi, o söylemeden ben söyleyeyim be yaw abi, ben senden istedim terapiyi, abimsin, idolümsün, seninle gezmekten, senin hikayelerinin dinlemekten, tecrübelerini öğrenmekten ve trakyaya mahsus olan nüktedanlığından (espirili yaklaşımından),teknik bilginden, gemi inşaa etmiş olmadan, ve hâlâ buna inanamıyorum, iki tane gemi inşaa etmiş olmadan çok keyif alıyorum. süper bir yol arkadaşısın, mentorsun vb.

Forumdan Uzaklaştırıldı

:cat::cat::cat::cat::cat: evet abi katılıyorum benım aldığım keyıf önemli marka ne olursa olsun ama adam ne kullanıyorsun dediği zaman ne denecekki motor desen peşi sıra model marka soruları geliyor benım öyle derdım yok kurye tarzı motor diyorum işin içinden cıkıyorum .

olum sen bikerem dörtgözsün...:queen:

dörtttgözzzzz:p...dööörtgözzz...:p

yalarım hayat felsefeni...:cherry:gözlük camının buharlaştığını düşünüyorumda birde hayat felsefem diyorsun ya gelde gülme...:p

salarım üzerine 45 milyonu heeee...:p
Mete senle bir ara özel görüşelim canım benim.:)

::plus1:::cat:
Aldınmı len mete cevabını

Forumdan Uzaklaştırıldı
savaş abi, o söylemeden ben söyleyeyim be yaw abi, ben senden istedim terapiyi, abimsin, idolümsün, seninle gezmekten, senin hikayelerinin dinlemekten, tecrübelerini öğrenmekten ve trakyaya mahsus olan nüktedanlığından (espirili yaklaşımından),teknik bilginden, gemi inşaa etmiş olmadan, ve hâlâ buna inanamıyorum, iki tane gemi inşaa etmiş olmadan çok keyif alıyorum. süper bir yol arkadaşısın, mentorsun vb.

idolcan,mentorcan felan değilim sıradan bir adamım abartma
millet de sahih zannedecek:)

triumph nasıl anlatacağımı düşünüyorum.

çinlimi diyenlere hee diyip 2 saat vakit harcamaktan kutruluyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı

buldun bi gariban motörden anlamayan bilgiye aç yavrucak..:cherry:.sömür bakalım...hatta zehri akıttığın gibin pan zehiride sakla...:queen:

kelepir adı altında kendine ait düşleri enjekte et...:farao:

itiraz ediyorum savaş bey...:p

bu totoş rampalarda az mobilet pedalı sallamadı efendi...

benim tecrübelerim senin tecrübelerini döver...:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 PM ----------

vah yavrucak...:pale: dimağı kazınmış...:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:33 PM ----------

Mete senle bir ara özel görüşelim canım benim.:)

::plus1:::cat:
Aldınmı len mete cevabını

Biz üç kişiydik;
Temelhan,Korkutcan ve ben
Üç ağız,üç yürek
Üç yeminli fişek...
Adımız bela diye
Yazılmıştı dağlara,taşlara,
Boynumuzda ağır vebal,
Koynmuzda çapraz tüfek...:p

ben pek kasmıyorum shadow diyince genelde herkes kaç cc hangi marka biliyo zaten :)

GKN

başka bi bakış açısıda benden,
ben yamaha r1 kullanıyorum, gürkan abinin kardeşi gökhan ın da kullandığı ORG yamaha r 1000 model..
acaba aynı şeylerimi hissediyoruz..:cherry:
sess güç görüntü bakımından :p

başka bi bakış açısıda benden,
ben yamaha r1 kullanıyorum, gürkan abinin kardeşi gökhan ın da kullandığı ORG yamaha r 1000 model..
acaba aynı şeylerimi hissediyoruz..:cherry:
sess güç görüntü bakımından :p

kardeşimi bilmem ama ben sana bişeyler hissettiririm canım benim :queen:

Motosiklerim Neredeyse Orjılanı İle Alakası Dahi Kalmayacak Şekilde Ve Her şeyini Değiştirsem Dahi İsmi Hep Aynı,
KANUNİ RACER 200
fARKLI oLAN tEK şEYİ,
Bir Eşi Benzeri Olmadığından Ve R1 kuyruğuna Sahip Olduğundan R2
Son Zamanlarda Resim Çekmediğimden Son Halı Resimlenemedi Henüz,
Sapancadan Hatırlayanlar Vardır,
Kanuni Halen Yazmakta...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar