savaş kayan hayatını bu detaya adadı...aslınde bir seansına ihtiyacı var...
gerçeği kabul etmemek bir sorun olsa gerek...
ulen abi varya çevrede falan çıkma karşıma delip delip geçicem![]()
Motosiklet motosiklettir.
Sevmeden kullanılmaz.
Sevmek için de herşeyini benimsemek gerekir.
Markasını da modelini de..Yamaha Cgns diyorum.İkisine de baskı yapmaya gerek yok![]()
kimin kimin seansına ihtiyacı var?kim kimden terapi talebinde bulundu onu sorsana
sana gelince; tosunum cesamet olarak değil ama yaşamsal tecrübe anlamında biraz daha büyümelisin
yaşın benim gibi 45 filan olunca asıl gerçeğin; motorun markasının hiçbir anlam ifade etmediğini,esas önemli olanın motora binmek ve keyif alabilmek olduğunu göreceksin.Motor hakkında cakkada cakkada konuşarak da bu süreci hızlandıramazsın:cat:
Aha tipik bir örnek size. Gürkanın yeşil fıstığı Edii nin Kawasaki ninjasını yolda patatese çevirdi.:bounce:
10 tane şahidim var benim sen hararetle ugraşırken seniyalnız bırakmamak için sigara molası verdik :queen:yürü be yeşil fıstığım benim :rendeer:
kimin kimin seansına ihtiyacı var?kim kimden terapi talebinde bulundu onu sorsana
sana gelince; tosunum cesamet olarak değil ama yaşamsal tecrübe anlamında biraz daha büyümelisin
yaşın benim gibi 45 filan olunca asıl gerçeğin; motorun markasının hiçbir anlam ifade etmediğini,esas önemli olanın motora binmek ve keyif alabilmek olduğunu göreceksin.Motor hakkında cakkada cakkada konuşarak da bu süreci hızlandıramazsın:cat:
yazdım bunları kenara![]()
Ben sadece yazdığım konuya tipik bir örnek olduğu için mevzuya müdahil oldum.yazdım bunları kenara![]()
Mete senle bir ara özel görüşelim canım benim.olum sen bikerem dörtgözsün...:queen:
dörtttgözzzzz...dööörtgözzz...
yalarım hayat felsefeni...:cherry:gözlük camının buharlaştığını düşünüyorumda birde hayat felsefem diyorsun ya gelde gülme...
salarım üzerine 45 milyonu heeee...![]()
:
savaş abi, o söylemeden ben söyleyeyim be yaw abi, ben senden istedim terapiyi, abimsin, idolümsün, seninle gezmekten, senin hikayelerinin dinlemekten, tecrübelerini öğrenmekten ve trakyaya mahsus olan nüktedanlığından (espirili yaklaşımından),teknik bilginden, gemi inşaa etmiş olmadan, ve hâlâ buna inanamıyorum, iki tane gemi inşaa etmiş olmadan çok keyif alıyorum. süper bir yol arkadaşısın, mentorsun vb.
Ben sadece yazdığım konuya tipik bir örnek olduğu için mevzuya müdahil oldum.
Ben ağır motorcu olduğum için sizlerin gazına yetişememAma Gürkan sonuna kadar haklı çükü bizzat şahit oldum.
![]()
Ben sadece yazdığım konuya tipik bir örnek olduğu için mevzuya müdahil oldum.
Ben ağır motorcu olduğum için sizlerin gazına yetişememAma Gürkan sonuna kadar haklı çükü bizzat şahit oldum.
![]()
nokta :queen:
savaş abi, o söylemeden ben söyleyeyim be yaw abi, ben senden istedim terapiyi, abimsin, idolümsün, seninle gezmekten, senin hikayelerinin dinlemekten, tecrübelerini öğrenmekten ve trakyaya mahsus olan nüktedanlığından (espirili yaklaşımından),teknik bilginden, gemi inşaa etmiş olmadan, ve hâlâ buna inanamıyorum, iki tane gemi inşaa etmiş olmadan çok keyif alıyorum. süper bir yol arkadaşısın, mentorsun vb.
Mete senle bir ara özel görüşelim canım benim.
:lus1:::cat:
Aldınmı len mete cevabını
başka bi bakış açısıda benden,
ben yamaha r1 kullanıyorum, gürkan abinin kardeşi gökhan ın da kullandığı ORG yamaha r 1000 model..
acaba aynı şeylerimi hissediyoruz..:cherry:
sess güç görüntü bakımından![]()
Biz üç kişiydik;
Temelhan,Korkutcan ve ben
Üç ağız,üç yürek
Üç yeminli fişek...
Adımız bela diye
Yazılmıştı dağlara,taşlara,
Boynumuzda ağır vebal,
Koynmuzda çapraz tüfek...![]()