Motosikletinizin markasını söylerken ne hissediyorsunuz?

Markayı söledikten sonra doğal olarak özelliklerini soruolar :) o yüzden pek bi önemi yok markanın güç işi bitirior :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
honda altıyüz ar ar diyorum.. kendimi bi iyi hissediyorum :mrgreen:
abi bu kaç basıyo diyenlere 300-500 diyorum, kopuyorum ve mutlu oluyorum :mrgreen:
abi bunun piyasası kaç diyenlere 30milyar diyorum, gülüyorum :mrgreen:
bende bunun üçbinlği var diyenlere, hereksinki kendine diyorum :mrgreen:
yanıma gelen her kargocuda hayabusa olduğnuu bildiğim icinde, onlara bişey demiyorum :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
honda altıyüz ar ar diyorum.. kendimi bi iyi hissediyorum :mrgreen:
abi bu kaç basıyo diyenlere 300-500 diyorum, kopuyorum ve mutlu oluyorum :mrgreen:
abi bunun piyasası kaç diyenlere 30milyar diyorum, gülüyorum :mrgreen:
bende bunun üçbinlği var diyenlere, hereksinki kendine diyorum :mrgreen:
yanıma gelen her kargocuda hayabusa olduğnuu bildiğim icinde, onlara bişey demiyorum :queen:

Abi bu kawasakimi diyenlere ne diyosun :queen:

150 lik scooter diyorum :mrgreen: ismini söyleyeceğimiz motor olursa marka model söylerim tabi :wiinkk:

YeK

Pek bi insan markayı duymadığı için söylemiyorum, anlamıyolar zaten. Motor işte bin git neyi soruyon be adam şeklinde...

harbiden ya millet kafayı yemiş az bi güzel motor görseler;
-ağbi bu kavazaki mi?
-kaç yapıyo ağbi?
-kaç bastın?
falan fistan...
Ne kawasakiymiş be kardeşim yoldaki gördüğünüz her motor kavazaki galiba !? :queen: :pr:

Önceden ne hissediyordum bilmiyorum amma şimdi babalar gibi 600 rr diyorum :queen:
Bende erdem abi gibi yapacam artık :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben D) diyorum :) 2. karım olur olur kendisi.kırmızı renk olmasına rağmen ismi sarı gelin2 dir:queen:

kaskımı takıyor marşa basıyor soranın yüzüne bakıp regal raptor 250cc su soğutmalı diorum ai benzin iresi yok diyene motorcu adam motorunun sesinden kmsinden ne istiyeceğini istemeden bilir diyorum we ortamdan uzuyorum :cherry:

CeBeFe 500 demem yeterli ,
bundan önceki motorum çin malı idi, çin malı derdim ,derkende birazda utanırdım ,

öncelikle motorumu görenler.çin malı mı bu diye soruyorlar yada kaç para bu diyorlar bende hayır çin malı değil diyorum,kore malı diyorum.sonra Türk insanı işte :p tamam aynı şey çinli işte diyor.bende tamam sen öle diyorsan öle olsun diyor,uzatmıyorum.bazıları markası ne deyince "hıyosong" diyorum.elemanlar da ha biliyorum "hoysung" o diyor.bende hah evet o işte diyorum.öyle yani biraz karmaşık ve yorucu oluyor :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar