[MT-İstanbul] ŞİLE gezi fotoğrafları :)

güzeldi ama kalınan kamptan daha iyi bi yerle kalınabilirdi mesela denize biraz daha yakın olsa çok daha güzel olurdu.güzel olan insanların birlikte olmasıydı.erken kalktık biz başka bir plan vardı onuda kaçırmamak için verdik gazı.göremediğimiz selam veremedeğimiz herkese özür.

Harbiden bir ara bir kayboldun pir kayboldun.:cyclopsan

güzeldi ama kalınan kamptan daha iyi bi yerle kalınabilirdi mesela denize biraz daha yakın olsa çok daha güzel olurdu.güzel olan insanların birlikte olmasıydı.erken kalktık biz başka bir plan vardı onuda kaçırmamak için verdik gazı.göremediğimiz selam veremedeğimiz herkese özür.

Bizde sizlerle tanıştığımız için çok mutlu olduk .:)

kardeş sen nereye gittin ya o saatte e5 trafiyine girilirmi
vallaha ben 1 depo benzille gittim geldim üstüne orada baya bi gezdim
işe geldim öyle kırmızıya düştü :) başta cadı olmak üzere herkeze teşekkür eder devamını dilerim kazasız belasız.

söylesem inanmazsın ama o saatte trafik bomboştu nerdeyse 100ün altına inmedim

kuyucadısına teşekkür ederim gezi genel olarak güzeldi ben herşeyde kılcık aradığım için gözüme çok şey çarptı kamp alanı ofsayttı yani nerye oturucagımı napıcagımı şaşırdım hava kapalıydı ama deniz çok güzeldi birde içiçekler sıcacıktıya keşke önceden hazırlansaydı bilsem soguk su fln getirirdim.denizdeki şu sort çıkarma olayı çok nasıl söliyim kötüydü iyiki eşimle gelmemişim dedim kendi kendime çok sıcak kanlı arkadaşlar vardı marş motorum bozulmuş motoru iten arkadaşlara teşk ederim, dönüş yolunda ters şeride girdim daha önce tersten hiç gitmemiştim böle trafik ben görmedim dua ettim kaza yapmamak için aletide dün servisten aldıgım için huyunu bilmiyorum biraz bastım napim genel olarak eğlenceli ve çok yorucu bi gündü bide ben doymadım ya ekmegin içine bi parca eti zor bölüştürdüm :D dağıtan kız çok cimriydi anlaşılan :D bi tanemi et dedim evet dedi:D kuyucadısı ya olurmu ye fln dedi ama ben yemem abi orda başkasıda bi tane yediyse bende bi tane yerim birde benzinim bitti enayi gibi üstüme para almamıştım bana benzin atan arkadaş pm atsın, emeği geçen ve etkinlik için uğraşan arkadaşlara çok teşekkür ederim

Sonunda toprağı öpmemim (kimin nazarı deydiyse artık :queen: :p) ve dönüş trafiğinin dışında herşey çok güzeldi çok eğlendim. :D Emeği geçen herkese çoooookkk teşekkürler. :rendeer:

Sonunda toprağı öpmemim (kimin nazarı deydiyse artık :queen: :p) ve dönüş trafiğinin dışında herşey çok güzeldi çok eğlendim. :D Emeği geçen herkese çoooookkk teşekkürler. :rendeer:

Ablacığım Size bir şey olmadı ya önemli olanda o Gkn ve Sizinle ve Dilaverlerle ,Liman kalesi, Yavuzla Trafikte motosiklet kullanması eğlenceliydi.:rendeer:

Ablacığım Size bir şey olmadı ya önemli olanda o Gkn ve Sizinle ve Dilaverlerle ,Liman kalesi, Yavuzla Trafikte motosiklet kullanması eğlenceliydi.:rendeer:

:)) Evet ya ben alıştım zaten, Allahtan hep durduğum yerde düşüyorum :p.

Bencede trafiğe rağmen güzeldi birlikte yolculuk. Ayrıca teşkür ederim Korkut beni mööölere toslamaktanda kurtardın :p:p İkazını görmeseydim artık benmi inekleri ezerdim ineklermi beni bilmiyorum :queen: Bu gezide inekte çıkabilir, ayıda çıkabilir, taşta düşebilir tabelalarının gerçikliğinide bizzat öğrenmiş oldum :)) :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

hayırdır ciddibirşey yok inşallah? artık gerçek bir motorcu oldun :queen:
Geçmiş olsun tekrar..

hayırdır ciddibirşey yok inşallah? artık gerçek bir motorcu oldun :queen:
Geçmiş olsun tekrar..

ciddi cidsiz hiççç bişeycik yok çok şükür :p ayağım kaydı düştüm işte :)))

Bu arada "gerçek motorcu oldun" derken??? Ben 1.5 sene önce olmuştum zatenn :cherry: daha kaç kere olmam gerekiyoki :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:04 AM ----------

Ya evet Fotolar nerde GÜRKANNN ABİİİİİİİİİİİİİİİİİ....

Forumdan Uzaklaştırıldı
ciddi cidsiz hiççç bişeycik yok çok şükür :p ayağım kaydı düştüm işte :)))

Bu arada "gerçek motorcu oldun" derken??? Ben 1.5 sene önce olmuştum zatenn :cherry: daha kaç kere olmam gerekiyoki :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:04 AM ----------

Ya evet Fotolar nerde GÜRKANNN ABİİİİİİİİİİİİİİİİİ....

ben ilk kez düştün sandım o yüzden dedim :mrgreen::mrgreen: bi kere düşmeden motorcu olunmuyor da o yüzden:queen::queen: Allah daha beterinden saklasın en kötü kazan böyle olsun inş...

kuyucadısına teşekkür ederim gezi genel olarak güzeldi ben herşeyde kılcık aradığım için gözüme çok şey çarptı kamp alanı ofsayttı yani nerye oturucagımı napıcagımı şaşırdım hava kapalıydı ama deniz çok güzeldi birde içiçekler sıcacıktıya keşke önceden hazırlansaydı bilsem soguk su fln getirirdim.denizdeki şu sort çıkarma olayı çok nasıl söliyim kötüydü iyiki eşimle gelmemişim dedim kendi kendime çok sıcak kanlı arkadaşlar vardı marş motorum bozulmuş motoru iten arkadaşlara teşk ederim, dönüş yolunda ters şeride girdim daha önce tersten hiç gitmemiştim böle trafik ben görmedim dua ettim kaza yapmamak için aletide dün servisten aldıgım için huyunu bilmiyorum biraz bastım napim genel olarak eğlenceli ve çok yorucu bi gündü bide ben doymadım ya ekmegin içine bi parca eti zor bölüştürdüm :D dağıtan kız çok cimriydi anlaşılan :D bi tanemi et dedim evet dedi:D kuyucadısı ya olurmu ye fln dedi ama ben yemem abi orda başkasıda bi tane yediyse bende bi tane yerim birde benzinim bitti enayi gibi üstüme para almamıştım bana benzin atan arkadaş pm atsın, emeği geçen ve etkinlik için uğraşan arkadaşlara çok teşekkür ederim

geldiğin için ben teşekkür ederim...:rendeer:
ben aygülün saçını çektim merak etme cimrilik yaptıgı için :p
kumsal daki eglencenin tamamını kaçırdım ama olup biteni anlattı arkadaşlar... bayan varken böyle şakalar yapmazlar herkes farkındaysan eşiyle geldi dün :wiinkk:
sende fotograf yokmu? :cherry:

canımcım geçmiş olsun tekrar :rendeer:

korkut şu fotoları burayada atsana sana zahmet :cherry:

atmışsın lafımı geri aldım :p

C.tesi den gitmek ayrı keyifliydi katılan tüm arkadaşlara teşkkürler

iyiki geldiniz hackiso :rendeer:

resim istermisiniz arkadaşlar :)

soruyosun ve hala duruyosun... atsana fotoları :bounce: :rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
s6301512.jpg

Korkut abi bizimkileri yolladıktan sonra burda iyi döktürdük dimi :) yoldan geçenlerde bizle beraber kopuyordu :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar