Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İndirim indirimdir :cherry:
Kutsal japon eli değmiş bu motora ..
12 den aşağısı sanırım onlara ayıp olur ...
Bu motora bu fiyatı normal karşılayanlar da var yani onları hor görmemek lazım yani zenginlik onların suçları değil ki :cherry:
Japon eli gerçekten kutsaldır.Ben buna inanıyorum.Çünkü adamlar amerikadan atom bombasını yedikten sonra büyük sanayi devrimlerini gerçekleştirmişler.Fabrika işçileri sabahları iş başı yapmadan önce milli marşlarını söylerken göz yaşı dökmüşler.Şimdi de Made in Japan diye marka olmuşlar.Ne yapıyolarsa en iyisini yapıyolar.Toshiba G900'üm var üzerinde made in Japan yazıyo.Kaç kere düşürdüğümü hatırlamıyorum.Kızımın elinde ne hale geldi o telefon.Ancak daha bir kere arıza yapmadı.Üzerinde made in japan yazıyosa gözün kapalı alabilirsin.Japon eli kutsaldır , Japon emeğinde göz yaşı vardır.Japonların yediği iki tane atom bombası onları böyle hırslandırıp dünya markası yapmayı başarmışken , biz Türk milleti olarak Çanakkale savaşları gibi sayısız savaş yaşamışız , Osmanlı 10 tarafından kuşatılmış , halk çok büyük eziyetler çekmiş.Japonların ki bizim yanımızda çok az kalır.Ancak bizde hırs yok malesef.
İnşallah biraz daha fiyatı uygun hale getirirlerde bizde Made in Japan bir motosiklete bineriz.