Bu iyi oldu, artık kafamda soru işareti kalmadı. Bir sonraki motorum (eğer fiyatı 8000 'lere inerse) sıfır YBR 250 olacak.
Motorları kıyaslarken sadece hacimlerine bakmak çok anlamsız. Kawasaki ve Hyosung'un bahsi geçen modelleri kasa itibarıyle SS sınıfında, bu motor ise sapına kadar naked. Ben SS'leri hiç mi hiç sevmediğimden benim açımdan kıyaslanacak iki motor Hyosung comet 250 ve YBR 250'dir. Ne diye SS'lerle kıyaslama yapılıyor anlamıyorum.
Çakma Ducati konusuna gelince; evet kafes şeklinde şasi ve duruşu Ducati'yi andırıyor olabilir ama bu motor bir Honda hem de pahalı bir Honda ve kalitesinin en az Monster 696 kadar iyi olduğundan emin olabilirsiniz. Honda da Ducati kadar anlar bu işten.
Fiyatı anormal pahalı fakat Hornet 900 dediğiniz motora da benzin yetiştiremezsiniz, bir de bu açıdan bakmak lazım. Motoru alıp bir kenarda bekletip binemedikten sonra bir anlamı kalmıyor değil mi ? Kişisel fikrim bu motor için 9000 - 10000 TL arası (ama 10000 değil) iyi fiyattır.Yeterince güçlü, kaliteli ve ekonomik.
ninjanın oturuş pozisyonu tam ss değil ninja al geri kalan parayla naked a çevir