bugün iyi kondisyonda bir cbr 125 ile gpr125 nude aynı fiyatlara alıcı buluyor, cbf600 ise er6'dan pahalı. Yani önceki mesajımda verdiğim örneklerin maddi durumla çok alakası yok. Neyse, zevkler ve renkler tartışılmıyor tabi.. "e madem tartışılmıyor, niye bana laf yetiştiriyosun?" diyecek olursanız, ben de günün birinde bir başlığa girip, o motorun kullanıcılarına "bu ne iğrenç motor be kardeşim? ben hayatımda böyle çirkin şey görmedim" dersem, bana da laf yetiştirirler inşallah =)
fatihhoca81, malesef parça fiyatlarını bilmiyorum. Ben de çok fena tersoyum. Kawa'nın sağ ayak pegi durduk yerde kıt! diye kırıldı kraker gibi =) sırf o yüzden şuan Kawa'yı kullanamıyorum. Parça fiyatlarını da malesef bilemiyorum. O kadar tersoyum ki geçen gün bozuk paraları üst üste koyup 10 lira yaptım, 10 liralık benzin istedim. Benzinci bile "abi emin misin? 10 liralık benzinin bereketi olmaz bak. biraz daha para biriktir öyle gel" dedi :queen: adama kıvırdım "yok ya ben bozuklardan kurtulmak için alıyorum" diye =)
Kawasaki ER-6 serisini çıkardığından beri "N" modelini beğenmişimdir hep. "F" 'in tasarımı eski model SS' leri andırıyor bana; ısınamadım bir türlü.. Tabi yeni kasası için konuşmuyorum, onun tasarım gerçekten şahane olmuş ve grenajlardan kaynaklanan, belli bir süratten sonra oluşan zırıltıyı da kesmişler bildiğim kadarıyla.:cat:
Ama "N" tam bir yeni jenerasyon-modern naked bence, biraz Transformers havasında.

Bu tarz sevdiğim için sanırım, GSR600' den de aynı tadı alıyorum. Z-1000' in yeriyse bambaşka:bounce:
Bir önceki postunu CBF' cilerin sayfasına kopyala istersen bakalım laf yetiştirecekler mi:queen:

Bu arada, daha önce darbe flian almadıysa eğer, ayaklığın o şekilde durduk yerde kraker gibi kırılması çok enteresan geldi bana gerçekten de, hayatımda ilk defa duyuyorum böyle birşey :silent: Bana resmen üretim hatası gibi geldi, Kawasaki ile iletişime geçip bu durumu bildir bence. Ayıplı mal sınıfına girebilir belki o ayaklık.
Biraz daha biriktir diyen benzinciye kumbaramı açıp geliyorum deseydin bari.:mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:46 AM ----------
ketchup arkadaşım aküdenmiş sorun gittim değiştirdim bide yağını değiştirdim. bide benzin aldım. anlayacagın batmış durudayım. ilk defa olarakta yakıt hesapladım. 268 km de ışık yandı ve 12 lt benzin aldı yani 100km de 4.4 lt yakmışım. bugünkü tek mutlulugum bu oldu. öyle işte.umarı uzun süre başka masraf olmaz. kendine iyibak sağol
4,4 lt 650'lik bir makina için nasıl güzel bir değer yaaa, gıpta ettim resmen.