Yalova International Bikerfest FOTOĞRAFLARI...

sensiz biyere gitmeyiz ihtiyar merak etme... atarız seni şerifin arkasına basar gideriz :p

niye böyle yazıyorsun kısadan yazsana allah rahmet eglesin diye yazsan kafi yani:wiinkk::)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 PM ----------

abi bunlara bakma.. bunlar bırakırlar.. ben takipteyim bunları.. sana haber uçururum merak etme..

biliyorum sen yoktun zati yalovada dublüründü o :bounce:

niye böyle yazıyorsun kısadan yazsana allah rahmet eglesin diye yazsan kafi yani:wiinkk::)

ben zaten bigün bu cadıyı karşıya geçirirken boğazdan sallıcamda dur bakalım..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 PM ----------

biliyorum sen yoktun zati yalovada dublüründü o :bounce:

he yaa iyide benzetmişler şelepsizler.. ben bile zor ayırt ettim..

Zafer üstad senmisin ...?

Ben memnun kaldım bu festivalden ...

Eksiklikler,
Beğenmediğimiz yönler,
İstemediğimiz olaylar cereyan etmiş olabilir.

Ancak unutulmamalıki eldeki imkanlar mümkün mertebe kullanılmış bir organizasyon olabilirdi.
İstiyorum ki yerel yöneticiler de yeterince destek olsunlar.

En azından kapıdaki görevlilerden Zafer arkadaşla Cumartesi sabahı derin sohbetimiz oldu .

Ne neden bu şekilde oldu ....
Daha iyi nasıl olabilirdi den tutun da ;
Yer seçimine kadar......

Anladımki haklı sebepleri var .....

Yüksek sesle diyorum ki Daha iyisi için iyi sponsorlar ve Yerel Yöneticilerin desteği şart.
İnşallah gelecek yıl bu destek alınır ve daha iyi bir organizasyon düzenlenir....

Festivalde iken de olumlu düşünüyordum .Hala olumlu düşünüyorum .

Büyük şehirlere yakınlığı itibarı ile Düşük cc deki motosikletlerin de rahatlıkla gelebileceği bir yer Yalova ...

Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

mrb.hanedan12 arkadaşım zafer'de bizim kardeşimiz ayı kulübün gönüllülerindeniz.daha şimdiden yerel yönetimden önümüzdeki sene yapacağımız festival alanı için söz aldık denize sıfır yeşil kum ve deniz bir arada olacak tabi verilen sözler tutulursa kısmet bakalım yorumların için teşekkür ederim inşallah daha iyisini yaparız en azından yapmak içim çaba sarf ediyoruz.

mrb.hanedan12 arkadaşım zafer'de bizim kardeşimiz ayı kulübün gönüllülerindeniz.daha şimdiden yerel yönetimden önümüzdeki sene yapacağımız festival alanı için söz aldık denize sıfır yeşil kum ve deniz bir arada olacak tabi verilen sözler tutulursa kısmet bakalım yorumların için teşekkür ederim inşallah daha iyisini yaparız en azından yapmak içim çaba sarf ediyoruz.

Sizlerden birileri sürekli buralarda olursa daha iyi insanları bilginedirebilirsiniz... :wiinkk:
Sevgi ve saygılarımla .....

Hani daha Fotoğraf yokmu bu kadarmı.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:28 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:21 PM ----------

Super Moderator
Ancak şimdi merhabalar...:)

Festivalden sonra, Purple için İstanbul'a dönüp, arkasından bir gazla Marmara bölgesi turu anca sona erdi.:)
Neyse ki yayınlayacak fotoğrafım yok, içim rahat:p

Ancak şimdi merhabalar...:)

Festivalden sonra, Purple için İstanbul'a dönüp, arkasından bir gazla Marmara bölgesi turu anca sona erdi.:)
Neyse ki yayınlayacak fotoğrafım yok, içim rahat:p

için rahat olsun bakalım hiç yakışıyormu koskoca medaratöre fotoğraf cekmemek :p umarım mamara turun keyifle geçmiştır.:cat:bizleri kahvaltı için götürdüğün yer güzeldi ilgine teşekkür ederim.

Super Moderator
Afiyet olsun:p Yer güzeldi de, güzelliği kadar servisi de hoş, hızlı ve düzenli olsaydı ben daha bir rahat hissedecektim kendimi..

Tur güzeldi, keyifliydi, şurada kendimden korktuğum kimi fotoğrafları görünce hiç de üzülmedim fotoğraf çekemediğime:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar