motosikletimi nasıl uzak bir yere yollarım

XT660R'ı ön tekerleğini indirecek şekilde travego'ya bu şekilde aynalarını sökmeden yükleyip götürebilirsiniz. Kuyruğun içeri girmesi için sokarken hafif yan yatırmanız gerekecek ... İst-Siirt , Ş.Urfa - İstanbul'a bu şekilde geldi gitti.
Ücret olarak bir yolcu parası daha veriyorsunuz. Ayrıca muavine de 5 - 10 lira verirseniz motorunuza iyi bakar bagaj yüklerken.

dsc0793small.jpg

dsc0792small.jpg

bir site buldum acaba nasıldır. googlede motosiklet nakliyesi diye yazınca ilk sırada çıkıyor

http://www.motosikletnakliyesi.com/index-2.html

adamların taşıma şekli güzel. resimlere baksanıza çizilime kırıma içinde sigortada yapıyorlar. kontrol etmek lazım

merhabalar

bu sitedeki yerle temasa geçip 17.07 de taşınması için verdim. çok iyi biri biraz genç bir kaç taşıma yapmış yeni yapmaya başlamış sigortada yapıyor. binerken ve inerken kontrol ediyorsun o bakımdan baya iyi biraz tuzlu oldu ama içim rahat bir daha ki taşıma işi çıkarsa gene aynı kişiyle telmasa geçerim. dedikleri saatte ve zamanda motoru teslim ettiler. banada dolaşacak zaman kaldı.

şimdilik herkeze tşkler. k.i.b

merhabalar

bu sitedeki yerle temasa geçip 17.07 de taşınması için verdim. çok iyi biri biraz genç bir kaç taşıma yapmış yeni yapmaya başlamış sigortada yapıyor. binerken ve inerken kontrol ediyorsun o bakımdan baya iyi biraz tuzlu oldu ama içim rahat bir daha ki taşıma işi çıkarsa gene aynı kişiyle telmasa geçerim. dedikleri saatte ve zamanda motoru teslim ettiler. banada dolaşacak zaman kaldı.

şimdilik herkeze tşkler. k.i.b

kaça maloldu
sakıncası yoksa paylaşabilirmisin

Walla benim altımda F650 CSgibi bi makna olsa kesinlikle kendim biner götürürdüm..O makinayla yollar harika olur bana göre..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benimde basima gelmisti , tanidigim insaatçi arkadasin kamyonunu istedim sagolsun verdi kamyonun benzinini doldurdum ve motoru kamyona bindirdim ve sabitledim .
Sonra çoluk çocugu aldim piknik yapa yapa gittik hem motor teslim ettim hemide ailece güzel gün geçirdik ,, bir tasla iki kus..
Masraflar: kamyon mazot = 70tl , piknik yiyecek içecek 25tl toplam 95tl. motorun hiçbiryeri kirilmadi .

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar