[Ankara - MT]

jr.

(ula poh mu var hepsini ceyarlı almışın..al işte..gitti ermanın şantajlık fotolar :pale:)

ermanın fotolarda bişey yok hacı...benim apaçi pozlar fena, botlar ccbar'ın üstünde falan...

IMG_5018.jpg
[/IMG]
Burda Yamaha'nın hayatımıza ne kadar renk kattıgını ve insanların bundan nasıl bir heyecan duydugunu acıkca görüyoruz tebrikler Yamaha:rendeer:

güzel bir foto olmuş...elıne saglık...:rendeer:gezılerde yenı bır foto'cumuz oldu sanırım... :queen:

ayrıca bugun gelmek ıstedım fakat sıze ulasamadıgım ıcın evde oturup motogp ızledım..ara sıra boyle gezı yapacaksak yer ve saat belırtelım..

eby scuderia çıkmadan önce bizim buluşacağımız saat ve yeri ilan etmişti, grk ile de öyle karşılaşabildik zaten

üstteki resimde de ls2 kaskın hayatımıza ne kadar netlik kattığını görüyoruz teşekkürler ls2:queen:

müdür bizim amele yanıkları rötüşlan şeyolsaydı keşke bea :)

fotolarda sürekli belimi yahut dizimi tutuyor olmam da ilerleyen yıllarda belağrısı ve romatizmadan şikayetçi aksi huysuz bir ihtiyar olacağımın su götürmez bir kanıtı gibi :p

bidaki gezimizde sana baston getireyim ben elini kolunu koycak yer aramazssın yada kız bul bıtane destek olur sana:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar