Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
teşekkürler dostum:cat:cidden güzel
![]()
sağol dostum:cat: herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim:rendeer:güle güle kullan
sağol allah razı olsun:cat:güzel motor Allah kazasız kullanmayı nasib etsin inşaallah siyahta bir başka oluyor
tabi ne demek, biz bu fotoları koymuşsak herkeze beğendirecek değiliz:cat:güle güle kullan. beğenmeme hakkımı kullanabilir miyim![]()
sağol allah razı olsun:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:05 PM ----------
tabi ne demek, biz bu fotoları koymuşsak herkeze beğendirecek değiliz:cat:
bende bu motoru almadan önce ninja almayı düşündüm güzel motor ama , ben naked tarzı motorları daha çok seviyorum, yuvarlak far hastasıyım:cat:şaka yapıyorum:cherry: . işte bir iki yerini sevmiyorum onun haricinde mis gibi moto. bir de ninja 250 yi görüyorum bu motora rakip
kazasız belasız yıllarca binmen dileğiyle:rendeer:
bende bu motoru almadan önce ninja almayı düşündüm güzel motor ama , ben naked tarzı motorları daha çok seviyorum, yuvarlak far hastasıyım:cat:
vtr 250 13,000tl gerçekten yuh ybr 250 brezilyada üretiliyor aklında bulunsun:cat:ben de ninjanın nakedi olsa hiç durmam alırım kardeşime diyorum ninja alalım grenajları söküp yuvarlak far takalım yok ikna edemedim ninja japonya üretimi diye ısrar ettim olmadı. vtr250 de 13000 lira yuh dedim:mrgreen:
bu motoru bir kampana olmasından bir de hangi ülke üretimi olduğunu bilmememden 2. sıraya koydum. (kardeşimde racing olacak diyor)
tırnak izlerini cilayla hallettim:queen: yalnız arkaya oturan kişi eksoza basıyor onu nasıl engellerim acaba :silent:tırnak izleri gözükmüyor rutuşmu attın..:queen: cidden güzel makina...bende ybr 125 ten başlayıp 250 cc de kalmak istiyorum
tırnak izlerini cilayla hallettim:queen: yalnız arkaya oturan kişi eksoza basıyor onu nasıl engellerim acaba :silent:
keşke yaksa bi daha basmaz, :mrgreen:ama yakmaz eksoz muhafazası var ona basıyor:silent: her neyse ya basanada birşey diyecek değiliz aslındapegi açmıyormu binen kişi....egzost sıcakken yakar valla:queen:
keşke yaksa bi daha basmaz, :mrgreen:ama yakmaz eksoz muhafazası var ona basıyor:silent: her neyse ya basanada birşey diyecek değiliz aslında
tırnak izlerini cilayla hallettim:queen: yalnız arkaya oturan kişi eksoza basıyor onu nasıl engellerim acaba :silent: