Dün itibariyle yeni motorum olan Er-6n'mi aldım. Sizlerle tanışmak ve tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
hayırlı olsun fatihhoca. 3 fatih olduk bu arada![]()
kim nereye gidiyor yrn.. bizde 2 motor biyerlere kaçmayı hatta bir gece kalmayı düşünüyoruz pişti olmayalımyada birlikte takılalım
![]()
ya her şey iyi güzel de bu dumansız hava sahası işi ne olacak? ben yemekten sonra çayınan sigara içmezsem yarım kalıyorum arkadaş...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:56 PM ----------
buluşmalar oluyor gezmeler oluyor, fokurtu kafe dendi? dumansız nası olcak bu iş
beyyler fethiyeye gelmis bulunuyorum.. burdada yaptıgım km ile 900 km olduu yol.. burdan kusadası bodrum ve antalya sonra ankara yapııcam.. motor sindilik canavar gibi.. amann diyelim:=)
Derdi çok oluyor bu cebere lerin:
1. insanları yakıyor
2. yanan insanlardan bir sürü sitem işitiyorsun
3. hararet yapıyor
4. zinciri zırt pırt yağ istiyor
5. ... :farao:
beyyler fethiyeye gelmis bulunuyorum.. burdada yaptıgım km ile 900 km olduu yol.. burdan kusadası bodrum ve antalya sonra ankara yapııcam.. motor sindilik canavar gibi.. amann diyelim:=)
serdar viregoları merak ediyorum ya bende 250lik bişi almayı dusunuyorum yarın 2ye kadar boşum kahwaltı fln bi kaç kişidaha ayarlasakta gezi yapsak
herkese candan tesekkür ederim. anlaşılan bayaga adaşım da var.![]()
1. Egzosuma laf yok, şimdi "hırsızın hiç mi suçu yok yani"