Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bildiğiniz şeyleri tekrar etmeme gerek varmı ki
Abi sen neden o yazdığım cümledeki her sözü üzerine aldın ? Hiç biri sana yönelik yazılmamıştı.Ha bir takım ricada bulunmuşsun benden, değer verdiğim abilerimi kırmak huyum değildir.Benimle alaklı bir postun olmadıkça yazılarımda olmayacaksın . Saygılar.
Bak işte Allah aşkına.Bu nasıl bir yazıdır..Sonra M.ali yazınca günah keçisi oluyor.
Birincisi o yazdıklarınız mail değil topiğe gönderilen postlardır.
İkincisi iseb en burada benimle muhattap olun diye kıvranmıyorum.Sevdiğim abilerim arkadaşlarım mevcut.Onlarla muhattaplığım bana zaten yeter.Kimseden korkum yok lafını etmemdeki gaye" lafımı esirgemem "şeklindeydi.Söylediğim bir sözün arkasında başka bir anlam aramamanız içindi.Ha söylediğimle kalmışım ayrı bir konu.
Çok merak ediyorsa gelsin çarşamba kaynışırız demişsin.Çoğu çarşamba zaten gelip selam verip karşı masalara oturmaya geçiyorum ben.Merak ettiğim yada kaynaşmamı gerektiren bir husus yok.Zira bir seni tanımıyorum.
Daha fazla da uzatmak istemiyorum.Edilecek , söylenecek laflarınız varsa saklayın, çarşamba orda olacağım.Sanallıktan uzak bir şekilde sarfedersiniz.
Saygılar![]()
Bu çarşamba tanışırız o zaman....