hmm valla cam mükemmelmiş. Acaba biraz uğraşsam benim motora monte edebilir miyim
erginbay valla benim gözümde fena halde kle 650'de. Mükemmel bi araç sahiden.
bu arada senin motor kaça gitti, piyasayı öğrenmemiz açısından biraz bilgilendirsen bizi![]()
şimdi kle 650 eğer parayı denkleştirirsem kışa doğru almayı planlıyorum,
bunun yanında suzuki dl650 de var fakat 2004 model dl lere 12 binden açıyolar bende ohannes diyorum, kle abs li 2007 modeli 12500 e bulma ihtimalin çok yüksek hem daha az km de hem daha yeni model, motoru da biliyorum sağlamlığını ve de çevikliğini, iki kişi için bana biraz rahatlık tanısın yeterlidir bana o motor, zate sonrası artık biyerden para falan çıkarsa r1200 olur
komik olan kle nin 9 tane ilanı var 4 tanesi konyada duruyo bir bayide sadece, adam kle tekeli oluşturmuş![]()
şimdi kle 650 eğer parayı denkleştirirsem kışa doğru almayı planlıyorum,
bunun yanında suzuki dl650 de var fakat 2004 model dl lere 12 binden açıyolar bende ohannes diyorum, kle abs li 2007 modeli 12500 e bulma ihtimalin çok yüksek hem daha az km de hem daha yeni model, motoru da biliyorum sağlamlığını ve de çevikliğini, iki kişi için bana biraz rahatlık tanısın yeterlidir bana o motor, zate sonrası artık biyerden para falan çıkarsa r1200 olur
komik olan kle nin 9 tane ilanı var 4 tanesi konyada duruyo bir bayide sadece, adam kle tekeli oluşturmuş![]()
Erginbay selamlar. Ben artçısının rahat etmesi için siyah er6'sını satıp kle650 almayı planlayan birini tanıyorum. O sen misin acaba? Bi AÖF sınavı öncesi ayak üstü muhabbet edip de ismini sormayı akıl edemediğim er6n sahibi sen misin yoksa? Ben ogün kapora vermiştim motoru almak için.
er6 cı yeni arkadaşlara hayırlı olsun diyelim kazasız belasız kullanın , ergin sende triumph speed triple isteği gördüm gibi, param olsa alacağım naked dır kendileri...
herkese merhabalar. benim birkaç sorum olacaktı.
1. motor yağı olarak ne öneriyorsunuz?
2. ankaradaki metin ustanın açık adresini ve telefonunu biliyormusunuz?
3. motorumda performans egsoz var. bu yakıt tüketimini arttırır mı?
4. motoru kullanırken hangi devir aralıgında kullanıyorsunuz?
ilginiz için şimdiden teşekkürler.