[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilhanla tanıştıkmı bilmiyorum ama tanışmak istiyorum bi özür borcum olabilir ona:rendeer:

görsen tanırsın gürkan abi =) fuar öncesi 2 kahvaltıdada vardım ...

akşamları pek gelme fırsatım olmuyor . akşam vardiyasında çalışıyorum.
ztn bu aralar motoru satmak uzereyım onun ıcın bınmıyorum 8000km ye yaklasmadan satmam lazım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 PM ----------

aa tanışmadınız mı?
bende tanışmadım...:queen:

bayagıdır gormedıgınız ıcın unuttunuz benii :pale:
sende tanıon beniiiii :D

ztn bu aralar motoru satmak uzereyım onun ıcın bınmıyorum 8000km ye yaklasmadan satmam lazım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 PM ----------

valla herkez beni tanıyorda ben unuttum heralde neyse yeniden görüşmek üzere :rendeer:

cadı ismimi doğru yaz yoksa karısmam bak olacaklara :cherry: kesin bişi yok gelicem diye hatta sen listeden sil beni gelirsem rüzgarımdan anlarsın zaten :queen:

nick olarak tanıyorumda unutmuş olabilirim kusura bakma...:bounce:

Merhaba,
Yaklaşık 1 aydır siteye üyeyim ve yazıları takip ediyorum.Şimdiye kadar bi etkinliğe katılamadım fakat bu etkinliğe katılmayı isterim.Zincirlikuyuda ki BP nin yeri tam olarak nerde acaba ?

beylikdüzü tarafından gelicek varmı acaba ?
silivri-bçekmece-avcılar felan ? beraber cıkalım...
hell24 cem abii gelcenmı senn

Merhaba,
Yaklaşık 1 aydır siteye üyeyim ve yazıları takip ediyorum.Şimdiye kadar bi etkinliğe katılamadım fakat bu etkinliğe katılmayı isterim.Zincirlikuyuda ki BP nin yeri tam olarak nerde acaba ?

M.köyden levent'e zincirlikuyu'ya gelirken hani bir köprünün üstünden geçiyorsun ya..işte o köprünün altında ki BP.

Beşiktaş'tan gelirken de köprü çıkışlarını vs. geç, levent'e doğru kaptır, levent'e gelemden akmerkez sapağına gelmeden köprü altından geçiliyor aha işte orada BP..

Önemli not:
Orada bir benzinci var ama UMARIM BP'dir :queen::queen: Değilse düzeltin....

merhaba ben yeniyim aranızda kanuni storm aldım motorsiklet tecrübem 8 yıl bende gelmek isterim biriyle contach kurmam gerekiyormu yoksa toplanma yerinde olsam yetermi :)

herkeze merhaba arkadaşlar bende yeni aldım motorumu (hyogt250r) geziye katılmak için üyelik filan istiyormusunuz yoksa bende gelebilirmiyim

Merhaba,

arkadaşlar hoşgeldiniz. listeye isimlerinizi ekledim. şilede görüşmek üzere... :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar