[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fındıklı ordanda fatih'e geçtik sonra gürkan abiye takıldık sonra gecenin 3 ünde dudulludaydım.. sonra 03:30 da eve geldim şimdide burdayım.. sen çalışıyomuydun? dudulludan dönüşte urıcaktım saat 03:10 gibi.. emin olamadım..

fındıklı ordanda fatih'e geçtik sonra gürkan abiye takıldık sonra gecenin 3 ünde dudulludaydım.. sonra 03:30 da eve geldim şimdide burdayım.. sen çalışıyomuydun? dudulludan dönüşte urıcaktım saat 03:10 gibi.. emin olamadım..

Dün nette yoktum Ben akşam uğrayacaktım yoklardır fındıklıda diye uğramadım .Telefon açsaydın ya bu akşam fındıklıdayız diye.

valla abi dün çalışıyomusun evdemisin emin olamadım kusuruma bakma..

vefa stadının altı...

bende vefa stadının altındayım ya belki görmüşüzdür yolda birbirimizi bende kanuni storm var egzozu hayvan gibi bağırıyor belki oradan dikkatini çekmiştir (bu arada muhtarlık sokağında evim) inş görüşür tanışırız hiç olmazsa buluşmaya tek gitmem :) yani arkandan gelirim :D:queen::queen:

rica ederiz.. hayırlısı olsun o zaman.. emin ol çok eğlenceli olacak..

günaydın herkese şile toplaşmaya başlamış gibi.e topik sahibide burda olduğuna göre işler yoluna girer,o o deniz ve kum.:)

sen numaranı pm at ben ilk buluşmada seni ararım canım.. seni göreceğim için çok heyecanlandım şimdi bak...

bilmiyorum.. aramızda bi aşk doğmasın bak kendine mukayyet ol hee..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar