[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkeze merhaba arkadaşlar bende yeni aldım motorumu (hyogt250r) geziye katılmak için üyelik filan istiyormusunuz yoksa bende gelebilirmiyim

herkeze merhaba arkadaşlar bende yeni aldım motorumu (hyogt250r) geziye katılmak için üyelik filan istiyormusunuz yoksa bende gelebilirmiyim

:) zaten üye değilmisin kardeş? tabikide gelebilirsin.. motorun hayırlı olsun bu arada kazasız belasız sürüşler dilerim...

teşekkür ederim o zaman 26 sında zincirlikuyu bp de değilmi buluşma noktası

hacı getiriyorum emaneti bu akşam.. cadıda gelio dimi.. benim herşeyden haberim var merak etme benim istihbarat sağlam..

saat 7 de istanbuldayım dedi olmassa karşıya geçeriz feribotla ne dersin:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:55 PM ----------

emanet ne lan kazahımı diyorsun köpegin olsun senin

saat 7 de istanbuldayım dedi olmassa karşıya geçeriz feribotla ne dersin:rendeer:

karşıya derken? kadıköye mi? valla bana herşey uyar abicim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:56 PM ----------

emanet ne lan kazahımı diyorsun köpegin olsun senin

yok abi onuda getiririm de ben diğer emaneti diyom hani Aygül'e gittiğimiz gün unutmuştum ya evde..

karşıya derken? kadıköye mi? valla bana herşey uyar abicim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:56 PM ----------

yok abi onuda getiririm de ben diğer emaneti diyom hani Aygül'e gittiğimiz gün unutmuştum ya evde..

he tamam anladım :rendeer:

tamamdır ozaman bende gt250r alıom abi kardeş gezeriz dimi :silent: :queen:

tabi kardeş kardeş.. :mrgreen: gürkan abi bak bi istek daha geldi beraber gezeriz diyo... ilhan sen ne zaman gezmek istediğini söle ben ona göre hazırlık yapıcam canım..

tabi kardeş kardeş.. :mrgreen: gürkan abi bak bi istek daha geldi beraber gezeriz diyo... ilhan sen ne zaman gezmek istediğini söle ben ona göre hazırlık yapıcam canım..

ilhanla tanıştıkmı bilmiyorum ama tanışmak istiyorum bi özür borcum olabilir ona:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar