[Ankara - MT]

arkadaşlar kahvaltı yapmaya giderken gittiğimiz yoldan devam edince otobana çıkmadan sağda biyer var orda bu resmi çektim çok hoşuma gitti ya buraya da yükledim bakın::eek:fftp:::cherry:

bunu nasıl büyük olarak koyacam ya bu arada

Son düzenleme:
güzelmiş hakkaten.. oraya şöyle kaslı bi enduro yakışırdı aslında, bmw fln :)
resmin üstüne basılınca büyüyor zaten böyle boşa yer kaplamamış oluyor hem

iyi o zaman arada kaçaklar olmasında onun için sordumdu:)))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:56 PM ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:57 PM ----------

bu resimleri nasıl büyük yapıyonuz bi söylermisiniz hayır söylemeyecekseniz biliyim silahımı yağlıycamda :queen:

Ben www.tinypic.com u kullanıyorum. Orada yüklerken ve kopyalarken MESSAGE BOARD yazılı olanları kullanırsanız bu işi çözersiniz (Gürkan senin için de geçerli )

Bu arada fotoğraf da güzelmiş :cherry:

güzelmiş hakkaten.. oraya şöyle kaslı bi enduro yakışırdı aslında, bmw fln :)
resmin üstüne basılınca büyüyor zaten böyle boşa yer kaplamamış oluyor hem

biraz vücut çalışır kaslanır benim cbf :queen:inşallah ama ilerde:salut:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:56 PM ----------

Ben www.tinypic.com u kullanıyorum. Orada yüklerken ve kopyalarken MESSAGE BOARD yazılı olanları kullanırsanız bu işi çözersiniz (Gürkan senin için de geçerli )

Bu arada fotoğraf da güzelmiş :cherry:

tamamdır bundan sonra onu denerim:cat:

Bu da büyütülmüş hali

2iablti.jpg

ama yakışmış gerçekten :wiinkk:

jr.

"sen bilmiyon herhalde" bu nasıl bir üslup?

iyi aferin bravo sana, hem zamanında bizden önce katıldığın toplaşmalar, hem de zamanında resimlere yazdığın yorumlar için :mrgreen:

erhan abi bi cebere de size çekelim

Son düzenleme:

iyi aferin bravo sana, hem zamanında bizden önce katıldığın toplaşmalar, hem de zamanında resimlere yazdığın yorumlar için :mrgreen:

fotolar on numara:cat: ben iki tane için bile 5 dakika bekledim teşekkürler jr.:rendeer:

Derdi çok oluyor bu cebere lerin:
1. insanları yakıyor
2. yanan insanlardan bir sürü sitem işitiyorsun
3. hararet yapıyor
4. zinciri zırt pırt yağ istiyor
5. ... :farao:

jr.

ama yakışmış be abi. bilmiyorum valla (efe'den komisyon alıyorum)

jr.

evet. böyle bir müzisyen tipi var sende :bounce: var mı ilgi bilgi?

jr.

var mı bizim ekipte enstrüman çalan? ankara mt müzik grubu kuralım :)

jr.

sağolasın kuvvetmira. bir zaman sonra öyle güzel geziler yapacağız ki bunlar düdük gibi kalacak :). ilk sayfadaki listeye bakılırsa bizden öncekiler kralını yapmışlar ama biz de daha yeni başladık di mi :)
(bak şimdi..fazla ciddi duramıyorum ya olmuyo yapımda yok :p) misyonumuz: :mrgreen: yenili eskili herkesin "ankara iyi iş çıkarmış" demesi. vizyonumuz da kimsenin kimseyi kırmadığı, fırtına gibi geçen çalışma günlerinin ardından bir gün de olsa hayatın tadını çıkarıp şarj olacağı, çokça zamanlar evvel unuttuğu özgürlüklerin, saf ve yeni dostlukların yeniden kurulduğu elit ve erdemli bir aile haline gelerek, büyüklü-küçüklü, tecrübeli-tecrübesiz, eskili-yenili herkesin bir dostluk çerçevesi içerisinde, tecrübe ve mutlu anlarını paylaşabileceği, aynı yolda olmanın, yağmuru çamuru birlikte göğüslemenin bizlere kazandıracağı, bir ömür eskitilemeyecek "yol arkadaşlığı" kavramının (ya cümlenin başı nasıldı)....:mrgreen:

herkes özveride bulunarak, 1-2 saat bile olsa vakit ayırarak katkıda bulunmaya çalışıyor ya, asıl bu çok hoş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar