Arkadaşlar bugun b aşıma kötü bi olay geldi malesef
bugun motoruma bakm yaptım.
Bujiyi deiştirdim,Yagını deiştirdim Depoyu söküp hava filtresni temzledm.
Olaylardan bundan sorna basladı bu işlemleri yaptktan bi 20-30 km sonra motor 5. vitesteyken gaz yememeye basladı bi ara ardından gazı bırakp tekrar yuklendm bu sefer aldı sonra evin önune geldm baktım km teli kopmuş hemen honda servisine yolunu tuttum 1-2 km sonra motor gazı hiç yememeye basladı ve allahtan ışıkların oraya gelmştmki istop etti mars verıorum calsımıor gaz verıorum calsmıo en sonunda cektm kenarı depoyu söktüümüzde cıkan kabloları kontrol ettim hiçbi sorun yoktu olmazı gerekn gibi duruyorlardı bi sok cıkar falan yaptım bekledm bıras ne olduysa oldu bırden tek marsta calstı hiçbir sorunu yokmuş gibi ve tekrardan yola koyuldum bu arada bir arkadaşmı cagrdm yalnız gitmym gene yolda kalrm dıe gedkern bi 100m kala gene gaz yemedı durdu tekrar calstrdm bu arada aküde gitmeye vbasladı.
servise geldik usta bi kontrol etti o kontrol ederken km telini aldım 20 liraya aldım ve taktılar hemen, usta motoru test ederken onda gene aynı sorun oldu motor gaz yemedi karburator pislenmişş oalblir dedi. yarın götürmek üzere motoru aldım eve dooru yola koyuldum giderken tekrardan stop etti ve tam etti bu sefer hiç çalışmamaya basladı ve aküde bayagı zayıfladı malesef
arkadaş arkadan itti anca ööle geldimiterken bi vurdurarak calstrmaya calstm hiç yemedi malesef su an garajda yarın nasıl servise götürücem merak ediyorum
serviste yarın sibop ayarı karburator ayarı zincir boldu onu falan yapcaklar toplam amsrafım 40-50 lira olur parcalar da içinde dedi.
su an yapcak bişeyim yok gibi ne oldugunu anlayamadım cok sinirim bozuldu
sizde bu kadar yazı paylaştım umarım bıkmadan okursunuz