[İzmir - MT]

Hayırlı olsun arkadaşlar. Bende aranıza yeni katılıyorum. Herkese sevgiler saygılar. Buradan iyi dostluklar kazanacağıma inanıyorum. Bu arada elimden geldiğince etkinliklere katılmaya çalışacağım. Herkese tekrar merhaba...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:39 AM ----------

Arkadaşlar selamlar. Aranıza yeni katılıyorum. Herkese merhaba. Elimden geldiğince ve işler elverdiğince etkinliklere katılmaya çalışacağım. Tekrar merhaba ve selamlar

:cat:
Hayırlı olsun arkadaşlar. Bende aranıza yeni katılıyorum. Herkese sevgiler saygılar. Buradan iyi dostluklar kazanacağıma inanıyorum. Bu arada elimden geldiğince etkinliklere katılmaya çalışacağım. Herkese tekrar merhaba...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:39 AM ----------

Arkadaşlar selamlar. Aranıza yeni katılıyorum. Herkese merhaba. Elimden geldiğince ve işler elverdiğince etkinliklere katılmaya çalışacağım. Tekrar merhaba ve selamlar

rediko aramıza hoş geldin doğru adrestesin :cat:

Adana Mt nin bir üyesi olarak herkese günaydın. şuan izmirdeyim dün geldim. sanırım akşama toplantınız varmış. sorun olmazsa katılıp tanışmak isterim.

Adana Mt nin bir üyesi olarak herkese günaydın. şuan izmirdeyim dün geldim. sanırım akşama toplantınız varmış. sorun olmazsa katılıp tanışmak isterim.

Haluka izmire hoşgeldin. :rendeer:

Pazartesiden perşembeye çıktım gene bir tur yaptım yaklaşık 1000 km. keyifli güzel bir yolculuk oldu. bol bol fotoğraf çektim yakında gezilere açarım bir topic ama şimdilik bunlarla idare edin:)

Sercan AGİLiCİGİLİ nin otelinde kahvaltı ederken. AGİLi hala uyuyordu....

GÜMÜŞLÜK tarafında bir aile işletmesi. Tüm sebze ve meyveleri kendi ürünleri ve bunlarla şahane yemekler yapıyorlar. fiyatlarda çok mantıklıydı.

3 yılda 6000 km yapıp tembelliğe alışmış olan canavar. bir haftada 1000 km yapınca nevri döndü gaza geldi

SERÇEDANDO ve YASMİNDANDO bu ikiliyi bulana kadar ne dolaştık ama bodrum caddelerinde:)

bir tane de manzara koyalım TORBA GÖLTÜRKBÜKÜ civarından.

Bodruma gidilir de Hadigari ye girilmez mi:)

KATAMARAN disko. gece denize açılıyor ve sabaha kadar denizde eğlenceye devam ediyorsunuz

Son düzenleme:

kaynanan sevcek seni tiramısu var akşam geç kalma biter ona göre :cherry:
akşam tanışmak görüşmek üzere:rendeer::rendeer:

sıcak karşılamalar için teşekkürler. yalnız bir problemim var malum izmirin yabancısı olduğum için toplantı yerine nasıl geleceğimi bilmiyorum. bir tarif alabilirmiyim. üçkuyular tansaşın önündeyim.

sıcak karşılamalar için teşekkürler. yalnız bir problemim var malum izmirin yabancısı olduğum için toplantı yerine nasıl geleceğimi bilmiyorum. bir tarif alabilirmiyim. üçkuyular tansaşın önündeyim.

üçkuyular feribot iskelesi tabelasını takip edip ilk önce oraya gelirsin.inciraltı istikametine girince yaklaşık 3 km sonra Turkuaz cafeyi sorarsın.onun karşısında motorlarımızı görürsün dostum.saygılar... :cat: :)

Hayırlı olsun arkadaşlar..... Kazasız sürüşler.
daha sonraki toplantılara katılmak isterim.... Bu seferkine olmasada:flower:

Son düzenleme:

haluk iyiki geldin hoş geldin tanıdığıza inan çok sevindik tekrar bekleriz tüm adanalı dostlarımıza sevgiler sellamlar .:rendeer:

haluk hocam hoşgeldin, mutlu olduk seni tanıdığımıza...:rendeer:

misafirperverliğiniz için teşekkür ederim. yarın içinde kazasız belasız, iyi yolculuklar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar