nerde bu millet nerde bu insanlar saatlerdir kimsenin sesi çıkmamış:queen::queen:
Hayırlı olsun arkadaşlar. Bende aranıza yeni katılıyorum. Herkese sevgiler saygılar. Buradan iyi dostluklar kazanacağıma inanıyorum. Bu arada elimden geldiğince etkinliklere katılmaya çalışacağım. Herkese tekrar merhaba...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:39 AM ----------
Arkadaşlar selamlar. Aranıza yeni katılıyorum. Herkese merhaba. Elimden geldiğince ve işler elverdiğince etkinliklere katılmaya çalışacağım. Tekrar merhaba ve selamlar
Adana Mt nin bir üyesi olarak herkese günaydın. şuan izmirdeyim dün geldim. sanırım akşama toplantınız varmış. sorun olmazsa katılıp tanışmak isterim.

Adana Mt nin bir üyesi olarak herkese günaydın. şuan izmirdeyim dün geldim. sanırım akşama toplantınız varmış. sorun olmazsa katılıp tanışmak isterim.
sıcak karşılamalar için teşekkürler. yalnız bir problemim var malum izmirin yabancısı olduğum için toplantı yerine nasıl geleceğimi bilmiyorum. bir tarif alabilirmiyim. üçkuyular tansaşın önündeyim.
sıcak karşılamalar için teşekkürler. yalnız bir problemim var malum izmirin yabancısı olduğum için toplantı yerine nasıl geleceğimi bilmiyorum. bir tarif alabilirmiyim. üçkuyular tansaşın önündeyim.
oguz çok geçmiş olsun allah daha kötülerini göstermesin,hehangi birşey e ihtiyacın olursa beni ara bu aralar izmirdeyim . kendine ii bak.