Yenge hoş geldin.:cat:
hoşbuldum abicim....:rendeer:
Yenge hoş geldin.:cat:
düzce kastamonu samsun kayseri g.antep hatay adana mersin konya ankara
gezicem walla her ilde mt'den birilerini görmek güzel olur
Valla selim bu sefer en azından ikimiz + OĞLUMVE BEN + hanedan12 ile birlikte takılırık..gerçi sen sıkabilirsin senin makineye serbest :mrgreen: kaç görmüştünüz cem'le senin motorla?
karadeniz turu güzel olur
bizdede işe başlamadan önce karadeniz bölgesi dediler keşke öyle olsa ama nerde....
kastamonu samsun var sadece araçlarla 90km/h üzerine çıkmak kesinlikle yasak hemen shell merkezden arıyorlar yavaşla diye araç an ve an izleniyor kapılarının kilitlenmesine kadar ...
cemle yokuş aşağı 127 km/h olmuştu, düzde 120yi buldurmuştu en sonunda motora, 110 dan sonra nazlanıyordu onu da halletmişticem'e iki tekerlekli bir araç verin sonra yakalayabilirseniz aşkolsun
araçların yanında 110'la yoğun trafikte bir geçisi vardı ki adrenalin resmen
heyecan isteyen motorunun neler yapabileceğini merak eden cem'le takılsın
![]()
şaka bir yana çok usta sürücü bir arkadaş, ona güvenmeseydim yavaş git diye uyarırdım, çok akıllı biri, kendi tabiriyle ölçüp biçiyor öyle dalıyor ama yokuş aşağı duran araçların üzerine gazlarken arada sırada virajlarda çok tırsmıştım o da ayrı konu![]()
bizdede işe başlamadan önce karadeniz bölgesi dediler keşke öyle olsa ama nerde....
kastamonu samsun var sadece araçlarla 90km/h üzerine çıkmak kesinlikle yasak hemen shell merkezden arıyorlar yavaşla diye araç an ve an izleniyor kapılarının kilitlenmesine kadar ...
Vay benim memleketede uğrayacaksın ha İlkay.:cat:
ozaman bidahaki sefer seni şerifin artçısı yapalım ....xx varya ozaman adranelini tam olarak hissedersin kardeş..bu hafta unutturma...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 PM ----------
one öle ya biri bizi gözetliyo gibi![]()
"bir cisim yaklaşıyor"
ben onun arkadasındaki arkadaşı görmüştüm, yola bakamıyordu, gözlerini kapatmıştı, sırt çantası gibi emanet duruyordusarılmıştı arkadaşa epey
![]()
"bir cisim yaklaşıyor"
ben onun arkadasındaki arkadaşı görmüştüm, yola bakamıyordu, gözlerini kapatmıştı, sırt çantası gibi emanet duruyordusarılmıştı arkadaşa epey
![]()
Bende alabilirim seni artcı olarak.:queen:
İlkay sağol kardeşim kendine iyi bakman yeterli:rendeer:
gün ve gün resimleri yüklerim yollardan çalışırken olanlar olmaz sanırım benzincide sanayide felan :mrgreen::mrgreen:
alabilirsem yağlarındanda alıcam biraz shell advanced forumda isteyen olursa duruma göre kendilerinede verebilirim :cat:
gün ve gün resimleri yüklerim yollardan çalışırken olanlar olmaz sanırım benzincide sanayide felan :mrgreen::mrgreen:
alabilirsem yağlarındanda alıcam biraz shell advanced forumda isteyen olursa duruma göre kendilerinede verebilirim :cat:
Taşköprüye uğrayacaksan sana yardımcı olacak arkadaşlarım çok her ne konuda olursa olsun.:cat::rendeer:
herkese iyi geceler...:rendeer:
Bu da ne şileymiş... Biz sadece bezini biliyoruz.... :queen::queen: