[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
büyükçekmece ihtiyar heyeti ile görüştüm :) 3 motor geliyoruz. bizi de listene ekle kuyucadısı hanım. yanlız arkadaşlarımın motorları 150lik . millet topuklayıp gitmez değil mi ? malum ortalama 80 90 gibi gideceklerdir. ayrica bana şu buluşma yerini de bir tarif ediverin biz büyükçekmece köylüleriyiz anlamayız öyle sosyetik benzincilerden :)

Biz birlikte gideriz. :)
Hiç olmazsa 2 grup oluştururuz..scootercılar beraber gideriz.

tekirdağ gezisinde cbr 1100 nasıldı:) hiç yanyana gitmek kısmet olmamıştı:) 224 km/h yaptıklarını söylemişlerdi sanki:) "bir cisim yaklaşıyor aynadan" :) vızzz :) fazerde aynı şekilde olmuştu :)

arkadaşlar korkmasın 2 güçlü motor vardı, hyo gt250r haricinde, onlar ayrı gittiler zaten, diğer motorların hepsi 150 ve 125 cc idi ...

bu sefer de yarış modunda gidilmez inşallah, yola çıkmadan önce mutlaka grup halinde, sabit sürat vs deniyordu ama sonra birileri birbirini geçmeye başlayınca film kopuyordu :)

tekirdağ gezisinde cbr 1100 nasıldı:) hiç yanyana gitmek kısmet olmamıştı:) 224 km/h yaptıklarını söylemişlerdi sanki:) "bir cisim yaklaşıyor aynadan" :) vızzz :) fazerde aynı şekilde olmuştu :)

arkadaşlar korkmasın 2 güçlü motor vardı, hyo gt250r haricinde, onlar ayrı gittiler zaten, diğer motorların hepsi 150 ve 125 cc idi ...

bu sefer de yarış modunda gidilmez inşallah, yola çıkmadan önce mutlaka grup halinde, sabit sürat vs deniyordu ama sonra birileri birbirini geçmeye başlayınca film kopuyordu :)

yok yok bu sefer beraber gidderiz..:)sen o fazerle xx sahibine bakma onlar deli deli....:queen::queen::queen:2,80 2,90 adamın normal sürüşü ..:bounce:

Hocam merhaba geliyorsun değilmi. :cat:Bak Bak Bak kimmiş o fazercı :queen:

hadi bakem yolunuz açık olsun:)

gelmiyomusun?

büyükçekmece ihtiyar heyeti ile görüştüm :) 3 motor geliyoruz. bizi de listene ekle kuyucadısı hanım. yanlız arkadaşlarımın motorları 150lik . millet topuklayıp gitmez değil mi ? malum ortalama 80 90 gibi gideceklerdir. ayrica bana şu buluşma yerini de bir tarif ediverin biz büyükçekmece köylüleriyiz anlamayız öyle sosyetik benzincilerden :)

tamam kurubuz listeye yazdım seni ve arkadaşlarını.
hız konusunda için rahat olsun 125-150cc çok motor var kimse basıp gitmez. zaten katılıma göre grup 2ye ayrıla bilir. pazar sabahı ayarlaması daha kolay olur bunu :wiinkk:

Son düzenleme:
len bu b.p nin sahibi bizi kovucak oradan en sonunda..zaten pompacılarlar başımız belada

:mrgreen::p:queen:

Valla selim bu sefer en azından ikimiz + OĞLUMVE BEN + hanedan12 ile birlikte takılırık..gerçi sen sıkabilirsin senin makineye serbest :mrgreen: kaç görmüştünüz cem'le senin motorla?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar