- Konu Yazar
Bakıyorum Şile yapacaksınız.:cat:
şile yapıcaz korkut hepbirlikte :bounce:
iyi gezmeler yüzmeler eğlenmeler yorulmalar :mrgreen:
teşekkürler buyur sende gel :rendeer:
Bakıyorum Şile yapacaksınız.:cat:
iyi gezmeler yüzmeler eğlenmeler yorulmalar :mrgreen:
Cumartesi ,pazar evdeyim çalışmıyorum.:cat:
eeee daha neye bakıyon ozamamn...hep beraberiz ozaman ..:rendeer:
Bakalım Temel Nasip kardeşim.:cat:
Bu pazar inegöl için plan yapmiştim olmazsa gelirim...
silverwing'i olan birisi de katılsa bari geziye..
Binerik..:mrgreen:
yanlız arkadaşlarımın motorları 150lik . millet topuklayıp gitmez değil mi ? malum ortalama 80 90 gibi gideceklerdir.
Hadi hayırlısı.
hayırlısı canım benim
Çalışıyormusun Temel.:silent:
Biz birlikte gideriz.
Hiç olmazsa 2 grup oluştururuz..scootercılar beraber gideriz.
tekirdağ gezisinde cbr 1100 nasıldıhiç yanyana gitmek kısmet olmamıştı
224 km/h yaptıklarını söylemişlerdi sanki
"bir cisim yaklaşıyor aynadan"
vızzz
fazerde aynı şekilde olmuştu
arkadaşlar korkmasın 2 güçlü motor vardı, hyo gt250r haricinde, onlar ayrı gittiler zaten, diğer motorların hepsi 150 ve 125 cc idi ...
bu sefer de yarış modunda gidilmez inşallah, yola çıkmadan önce mutlaka grup halinde, sabit sürat vs deniyordu ama sonra birileri birbirini geçmeye başlayınca film kopuyordu![]()
tekirdağ gezisinde cbr 1100 nasıldıhiç yanyana gitmek kısmet olmamıştı
224 km/h yaptıklarını söylemişlerdi sanki
"bir cisim yaklaşıyor aynadan"
vızzz
fazerde aynı şekilde olmuştu
arkadaşlar korkmasın 2 güçlü motor vardı, hyo gt250r haricinde, onlar ayrı gittiler zaten, diğer motorların hepsi 150 ve 125 cc idi ...
bu sefer de yarış modunda gidilmez inşallah, yola çıkmadan önce mutlaka grup halinde, sabit sürat vs deniyordu ama sonra birileri birbirini geçmeye başlayınca film kopuyordu![]()
hadi bakem yolunuz açık olsun![]()
büyükçekmece ihtiyar heyeti ile görüştüm3 motor geliyoruz. bizi de listene ekle kuyucadısı hanım. yanlız arkadaşlarımın motorları 150lik . millet topuklayıp gitmez değil mi ? malum ortalama 80 90 gibi gideceklerdir. ayrica bana şu buluşma yerini de bir tarif ediverin biz büyükçekmece köylüleriyiz anlamayız öyle sosyetik benzincilerden
![]()
len bu b.p nin sahibi bizi kovucak oradan en sonunda..zaten pompacılarlar başımız belada
:mrgreen::queen: