[istanbul mt] 26.07.09 Şile Deniz Kum Güneş ve Beach Volley turnuvası gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla selim bu sefer en azından ikimiz + OĞLUMVE BEN + hanedan12 ile birlikte takılırık..gerçi sen sıkabilirsin senin makineye serbest :mrgreen: kaç görmüştünüz cem'le senin motorla?

cemle yokuş aşağı 127 km/h olmuştu, düzde 120yi buldurmuştu en sonunda motora, 110 dan sonra nazlanıyordu onu da halletmişti:) cem'e iki tekerlekli bir araç verin sonra yakalayabilirseniz aşkolsun:) araçların yanında 110'la yoğun trafikte bir geçisi vardı ki adrenalin resmen :) heyecan isteyen motorunun neler yapabileceğini merak eden cem'le takılsın :)

şaka bir yana çok usta sürücü bir arkadaş, ona güvenmeseydim yavaş git diye uyarırdım, çok akıllı biri, kendi tabiriyle ölçüp biçiyor öyle dalıyor ama yokuş aşağı duran araçların üzerine gazlarken arada sırada virajlarda çok tırsmıştım o da ayrı konu:)

karadeniz turu güzel olur

bizdede işe başlamadan önce karadeniz bölgesi dediler keşke öyle olsa ama nerde....

kastamonu samsun var sadece araçlarla 90km/h üzerine çıkmak kesinlikle yasak hemen shell merkezden arıyorlar yavaşla diye araç an ve an izleniyor kapılarının kilitlenmesine kadar ...

bizdede işe başlamadan önce karadeniz bölgesi dediler keşke öyle olsa ama nerde....

kastamonu samsun var sadece araçlarla 90km/h üzerine çıkmak kesinlikle yasak hemen shell merkezden arıyorlar yavaşla diye araç an ve an izleniyor kapılarının kilitlenmesine kadar ...

Vay benim memleketede uğrayacaksın ha İlkay.:cat:

cemle yokuş aşağı 127 km/h olmuştu, düzde 120yi buldurmuştu en sonunda motora, 110 dan sonra nazlanıyordu onu da halletmişti:) cem'e iki tekerlekli bir araç verin sonra yakalayabilirseniz aşkolsun:) araçların yanında 110'la yoğun trafikte bir geçisi vardı ki adrenalin resmen :) heyecan isteyen motorunun neler yapabileceğini merak eden cem'le takılsın :)

şaka bir yana çok usta sürücü bir arkadaş, ona güvenmeseydim yavaş git diye uyarırdım, çok akıllı biri, kendi tabiriyle ölçüp biçiyor öyle dalıyor ama yokuş aşağı duran araçların üzerine gazlarken arada sırada virajlarda çok tırsmıştım o da ayrı konu:)

ozaman bidahaki sefer seni şerifin artçısı yapalım ....xx varya ozaman adranelini tam olarak hissedersin kardeş..bu hafta unutturma...:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 PM ----------

one öle ya biri bizi gözetliyo gibi:):p

selam hepınıze iyi akşamlar ya saat 8 den beri nasıl görmedim bu topic,i kısmetse bizde gelırız . KUYU CADISI + GEZİ SÜPERSIN VALLAHİ şilede güzeldir ama akca kese yada ağva da olabılırmıydi .:rendeer:

"bir cisim yaklaşıyor" :)

ben onun arkadasındaki arkadaşı görmüştüm, yola bakamıyordu, gözlerini kapatmıştı, sırt çantası gibi emanet duruyordu:) sarılmıştı arkadaşa epey :)

Konuyu Toplam 13 Üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
ArWeN_, < iLk@yy >, _OLD_, double-tt, polo34, osbourne, uzman_1907, askon, ersinisdj, matpcy, kurubuz

Vay benim memleketede uğrayacaksın ha İlkay.:cat:

varmı bi isteğin korkut abi gelirken alayım :cat:

ozaman bidahaki sefer seni şerifin artçısı yapalım ....xx varya ozaman adranelini tam olarak hissedersin kardeş..bu hafta unutturma...:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:10 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 PM ----------

one öle ya biri bizi gözetliyo gibi:):p

şerif uçurur kim binerse sağlam artçı lasım ona :cat: kalpten gidebilir yoksa arkadaki ben daha ilk gün allahım sana geliyorum dedim ibneliğine iyice asılmıştı motora :p

bu arada evet o açıdan çok kötü hemde 90 90 90 o yollar çekilmez ya hiç hani 100 110 120 felan olsa neysede arada :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:12 PM ----------

ben onun arkadasındaki arkadaşı görmüştüm, yola bakamıyordu, gözlerini kapatmıştı, sırt çantası gibi emanet duruyordu:) sarılmıştı arkadaşa epey :)

nasıl bi tipti :mrgreen:

Bende alabilirim seni artcı olarak.:queen:

İlkay sağol kardeşim kendine iyi bakman yeterli:rendeer:

Bende alabilirim seni artcı olarak.:queen:

İlkay sağol kardeşim kendine iyi bakman yeterli:rendeer:

gün ve gün resimleri yüklerim yollardan çalışırken olanlar olmaz sanırım benzincide sanayide felan :mrgreen::mrgreen:

alabilirsem yağlarındanda alıcam biraz shell advanced forumda isteyen olursa duruma göre kendilerinede verebilirim :cat:

gün ve gün resimleri yüklerim yollardan çalışırken olanlar olmaz sanırım benzincide sanayide felan :mrgreen::mrgreen:

alabilirsem yağlarındanda alıcam biraz shell advanced forumda isteyen olursa duruma göre kendilerinede verebilirim :cat:

nezaman başlıyosun ..

Taşköprüye uğrayacaksan sana yardımcı olacak arkadaşlarım çok her ne konuda olursa olsun.:cat::rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu da ne şileymiş... Biz sadece bezini biliyoruz.... :queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar