zaten şuan ikimizden başkası yokkimerak etme kimse duymaz, küçük harflerle yazdım :queen:
motoru sattık diye siteyi takip etmiyormuyuz sandın muzaffer abi her an takiptesin unutma :mrgreen::mrgreen:
zaten şuan ikimizden başkası yokkimerak etme kimse duymaz, küçük harflerle yazdım :queen:
motoru sattık diye siteyi takip etmiyormuyuz sandın muzaffer abi her an takiptesin unutma :mrgreen::mrgreen:
ıhı yakalndık :cyclopsan
pardon seni görmemişim :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ben de burdayım:queen::queen:
Ben de burdayım:queen::queen:
Bak HÜSEYİN herkes burdaymış, şimdi herkes duydu iştehep senin yüzünden
inkar etsen olmazmıydı :queen:
abi ayıp olmuyormu sadece kendini düşünüyorsun, biz neyiz burada fikir sorsana millet ne talep ediyorsunuz diye:queen: (arkadaşımız umarım kaçmaz:cherrygüven arkadaşım aramıza hoşgeldiniz.yanlız aramıza yeni katılanların toplantıya elleri boş gelmemeleri gerekir bu bir kuraldır:bounce:adet yerini bulması için en azından ağzımız tatlansınki tatlı konuşalım.tatlı söyleşelim.anladınız siz onu :queen::queen:mümkünse seç baklavaları veya mado tercihimizdir:queen::queen:tulumba tatlısını hiç sevmem.eğer fazla alırsanız memnun olurum.:queen:
abooo:cyclopsan bende çok korkuyorum o motordan gördümmüydüzannetiğin kadar zor değil, bence 600 lük motorun kullanımı daha rahat ve daha kolay, görüntüsü korkutuyor o kadar :mrgreen:
saane arkadaşım:cherry: :queen::rendeer:iyi akşamlar arkadaşlar.:rendeer:
günaydın bora abi, kaçak oldun mubarekgünaydın ADANA MT.
ne yapacaksın zaferim, nede olsa motoru satmıyacakmısın:mrgreen:Castrol motosiklet yağları nereden bulunur?
valla beni her geldiğimde öpüyon:queen:niye geleni hiç öpdükmü
selam balıkçı kivre:queen:slm arkadaşlar
siz motorcu olmadığınızdan normaldir hocam:cherry:Çarşamba toplantılarına herkes motosikletiyle glemiyor zaten,mesala eşim ve ben biz arabayla geliyoruz. o nedenle gönül rahatlığıyla gelebilirsin :cat:
baba ben seni sevmekte haksız deyilim vallahi:rendeer:,Geçen hafta toplantı yapılan yerde; yolda ve kaldırımda gereksiz yere hız yapanların akıllarını başlarına almalarını rica edeceğim. Kendilerine birşey olursa olsun, umrumda değil. Ama orda nerden bakarsan 10dan fazla çocuk var. Dünyanın en iyi sürücüsü bile olsan; tekerin fırlar, frenin tutmaz, çocuk önüne atlar, vs vs. Hız yapacaklar lütfen başka yerde yapsın
ayıp ediyon muzafferim şöyle bir bak sizin en güzel resimlerinizi biz çekmişizdir:cat:aslında demir Gürselin sözü var, beni virajı alırken çekecekti ama maalesef bi türlü başaramadı :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
BENDE BURDAYIM :cat:
haha haaaaaaaaa
balık var gel desem böyle demezdin demiiiiiii
günaydın bora abi, kaçak oldun mubarek:
Bak HÜSEYİN herkes burdaymış, şimdi herkes duydu iştehep senin yüzünden
inkar etsen olmazmıydı :queen:
eh yani muzo .....iyiki kimse yok...yaktın beni olum....yok yok arkadaşlar muzonun gördüğü ben değilim başkası.....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:42 PM ----------
Yaw hüseyin, sağır sultan bile duymuş :mrgreen: herkes burda :queen:
ahııııah muzo yedim seni ....akşama üstüne hafif bişeyler giyde gel......r:
r:
r:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:43 PM ----------
abi ayıp olmuyormu sadece kendini düşünüyorsun, biz neyiz burada fikir sorsana millet ne talep ediyorsunuz diye:queen: (arkadaşımız umarım kaçmaz:cherry
abooo:cyclopsan bende çok korkuyorum o motordan gördümmüydü
saane arkadaşım:cherry: :queen:
günaydın bora abi, kaçak oldun mubarek
ne yapacaksın zaferim, nede olsa motoru satmıyacakmısın:mrgreen:
valla beni her geldiğimde öpüyon:queen:
selam balıkçı kivre:queen:
siz motorcu olmadığınızdan normaldir hocam:cherry:
baba ben seni sevmekte haksız deyilim vallahi:rendeer:,
lütfen yoğunluğun olduğu yerlerde gereksiz hız yapmayınr:
ayıp ediyon muzafferim şöyle bir bak sizin en güzel resimlerinizi biz çekmişizdir:cat:
abi bende buradayımevde:queen:
gürselim coşmussun....geçen seneki mesajlarıda alsaydın.....yalnız bu kadar insanın içinde bi bana cevap yazmamışsın ya....helal valla....
sende az değilsin haaa adaşım.karınca gibisin.ayıptır yav adamı sitede rezil ettin:queen:hüsoooooo bunun hesabını ver artık.gürselim sende az değilsin haaaaaa muzonun dediği gibi gelyon,gidiyon.