TVS Apachi mi İkinci el Honda CBR 125 mi?

bu da bi fikir

arkadaşlar
motora bıneceksenız once vucut uyumu olması yada uzerıne yakısmanız sart
125 sport motorda 1.75 ve 75-80 kıloluk bı ınsan mobılete bınmıs yada daha kabaca bmx bisiklete bınmıs gıbı durur 1,50boy ve 60 kılo ısenız yasınızda 18 falansa ıdare eder denemesı bedava bı fotograf cekının uzerın de farkı farkedecegınız de emınım
125 yada 150 lık arasında fark bırısını torku daha yuksektır cusse olarak gorkem de onemlıdır yenı baslayanlar icin 25 cc o kadardafark etmez farkı aralamak ıstersenız deneyımlerınızden sonra cc yı yukseltebılırsınız.
sehır ıcınde kullanım ıcın fazla cc fazlaca yuk ve sarfıyatı beraberın de getırır
gunlukkulaanım ıcın yakıt tasarrufu parca garantısı gorunum için uymlu olabılecegınız nodelı sız sececeksınız tabıkı
kendım ıcın kalıte olsun garantı olsun adı olsun dedım honda cbf 150 aldım
motor alacak arkadaslara sımdıden hayırlı olsun :cat:

CBR İle apache kıyaslanamaz bile..

gerek kalkışı gerek duruşu ile bence en iyi roadstarlardan biridir apache

CBR Gitsin TSV VICTOR GLX ile Kapışsın x)

ağzı olan konuşuyor kardeşim sen sen ol kaliteden şaşma pahalı olsada pişman olmazsın temiz ikinci el bi cbr al arkana bakma abidik gubidik marka modeller var piyasada(sözüm meclisten dışarı) ucuz diye kanma...bende ikinci el cbr aldım keyfim çok yerinde yakmıyor kokluyor resmen!

arkadasım ben de apache 150 ve ymaha ybr var ama hon da da kullan dım bana sorarsan apache150 derim 160 konusunda henüz bir bilgim yok ama apache siyah olsun sürüs keyfini çıkar ok

ağzı olan konuşuyor kardeşim sen sen ol kaliteden şaşma pahalı olsada pişman olmazsın temiz ikinci el bi cbr al arkana bakma abidik gubidik marka modeller var piyasada(sözüm meclisten dışarı) ucuz diye kanma...bende ikinci el cbr aldım keyfim çok yerinde yakmıyor kokluyor resmen!

Alem adamsın , adam CBR 125 ini satmış Apache almış memnunum pişman olmadım diyor sen diyorsun markadan şaşma :mrgreen:
Ucuz motor dediğini 4500 milyara aldım Ocak ayında , YBR'den pahalıydı :)
Ben CBR'da kullandım;

Apache'nin kalkışı daha seri aynı şekilde gidişide
Apache kadar az yakması imkansız ölçün istediğinize sorun :wiinkk:
CBR gibi kalıpsız değil , deposu büyük kalıplı motor 250lik gibi duruyor.

Bu karşılaştırmalar çok yapıldı , Apache kullanan YBR ' li ve CBR ' lı arkadaşlarımın hepsinin ortak görüşü motorun çok seri olması.
Hatta 3 motorada binmiş arkadaşların yorumlarına bakın Apache alın deniyor şayet Murat arkadaşımız bir CBR'cı iken motorunu satıp Apache alıyor ve hiç pişman değil.

Markalara karşı önyargıyı kıralım , kaliteye bakalım , kalitesizse binmeyelim :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar