mrb arkadaşlar bana asya a10 t 19a satılık 2, el olan bir yer bilen arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi mümkümse fiyatı 700-900 arası bir fiyat olması gerekiyo.
arkadaşlar benim motorum satılık acil 2 günlük fiyat düşürdüm ama dediğin fiyata sağlıklı bi motor bulamassın diye düşünüyorum.
ARKADAŞLAR MOTORUN MEKANİK AKSAMI (PİSTON SİLİNDİR KRANK) SIFIR 1000 KM RODAJ TAMAMLANDI ŞUAN TIKIR TIKIR HİÇ BİR PROBLEMİ YOK. 1 TEMMUZ İTİBARİ İLE SİGORTASI VE MUAYENESİNİDE YAPTIRDIM TÜV TÜRK MUAYENESİNDEN TEK SEFERDE GEÇEN NADİR MOTOSİKLETLERDENDİR. . GRENAJLARI FARLARI ORJİNAL KAZASI BOYASI YOK..HERŞEYİYLE 4X4 LÜK SATIŞA HAZIR ACİL BÜYÜTME AMAÇLI ZAMAN KISITLI OLDUĞU İÇİN 2 GÜNLÜK FİYATI DÜŞÜRDÜM 1200tl İLGİLENENLERE DUYURULUR...! YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN ÇOK İDEAL 150 CC BİR MAXİ SCOOTER.KAÇIRMAYIN DERİM. SATIŞ HEMEN VERİLECEKTİR ZAMANIMIZ YOK 2 GÜNLÜK FİYAT BU ZATEN.

buda sahinden ilanım http://www.sahibinden.com/_performa...luk_fiyat-91WQQaXQQ10783456WQQpXQQdisplayitem
0535 685 62 16
ahmet bal
motor istanbul güngören de dir.:cat:
he bu ilanım satılık kısmınada topic açtım burdada arayan arkadaşlar olabilir bide buraya ekleyim dedim. büyütmemiz lazım benimde vaktim kısıtlı izinde olduğum için halletmem gerekiyor..:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 AM ----------
S:a arkadaslar nevar neyok bakalım uzun zamandır bi ziyaret edyim dedimYeni 19Alılar gelmiş gibi
![]()
evet yeni arkadaşlar var ama hayırlı uğurlu olsun mesajlarımı bile okumamışsın heralde.. motorun tanıdık zaten:cat: ayrıca eski sayfalara bi bak..birde o farları kapatman iyi olmamış benim görüşüm. kırmızı kalan yerleride siyaha boya bari tam olsun..
Birde arkadaşlar.. bu motorların zaten eski sayflarda bir çok sorunu anlatıldı incelendi detaylarıyla herşeyiy le mevcut. elinizde süper sport bi motor değil ona göre kullanın. 120 km hız ki oda bunların göstergesinde öyle normalde 100- 110 km akıl karı bi olay değil. 80-90 km ile tıkır tıkır gidiyor vede yakıt bakın ben rodajda 10 kuruş yaktım bitince artık siz düşünün.. fazla gaz vermeye gereksiz ara gazı vermeye kalkışlarda artislik yapacam diye dip gaz dayamaya gelmez bu motorlar sora çok yakıyo motorum demeyin... selesi problemli ama ayaklarınızı motorun ön kısmına doğru dayadığınızda ileri kaymassınız. vede uzun bi yere gideceksiniz sürekli mola vererek gidin afedersiniz kaba etiniz için rahatlama olur.. bu scooterların (çin olarak) genelinde var. ve dip gaz gitmeyin 80-90 en fazla 100 km hız yapın. bunlar sizin motorunuzun geleceği ve cebiniz için faydalı bilgiler benden söylemesi. :cat::rendeer: hangi motora binerseniz binin dengesiz kullanılan ve zorlanan motor çok yakar.(mekanikten veya bakımdan kaynaklanan faktörler hariç mesela hava filtresi dolmuştur. nebilim krank yamulmuştur ve sürekli motorun devri bozularak yüksek viteste kalkıyormuş gibi kalkar ve haliyle çok yakmasına sebep olur.)
Son düzenleme: