OLEYYY Sonunda benimde bir motorum olduuu :)

Hayirli olsun arkadasim, bu tip scooterlar cok guzel gozukuyorlar, gule gule kullan.

çokkkk guzellll...güle güle bin...kazasızca....:cat::rendeer:

Hayırlı olsun,çok şık bir motor.Allah kaza-bela vermesin arkadaşım..

Hayırlı olsun abla kazasız belasız kullan.İnş. aldığın kişiden kaskı da almışsındır.Aklına takılan bir şey olursa yine yardımcı oluruz.Senin adına sevindim :)

çook teşekkürederim :) ama kaskı alamadım.. Getirseydi bırakmazdım ama o gün yanında değildi :pr: aklımda kalmadı değil hani :p

çook teşekkürederim :) ama kaskı alamadım.. Getirseydi bırakmazdım ama o gün yanında değildi :pr: aklımda kalmadı değil hani :p

Sağlık olsun abla.Umarım yeni kask ve korumalık almışsındır.Benden sana bir kardeş tavsiyesi kısa mesafe olsa bile korumalıkların olmadan sakın yola çıkma.Tekerin düz bassın.Sende artık katılırsın bize.İstanbul'un altın üstüne getirirz:queen::queen::queen:

çok güzel şeyler yazmışsınız gerçekten teşekkür ederim :) Dün üstünden inmek istemedim öyle güze gidiyo ki yolda.. Sürüşü çok rahat, kalkışı iyi. Ne biliim, ilk defa motor kullanıyorum ama uzun süredir kullanıyomuşum gibi hissettirdi bana.. Şahane bişii :D

çok güzel şeyler yazmışsınız gerçekten teşekkür ederim :) Dün üstünden inmek istemedim öyle güze gidiyo ki yolda.. Sürüşü çok rahat, kalkışı iyi. Ne biliim, ilk defa motor kullanıyorum ama uzun süredir kullanıyomuşum gibi hissettirdi bana.. Şahane bişii :D

Öyle bir hastalıktır işte bu iki teker hastalığı abla.Bir bulaştımı kurtuluşu yok;Tedavside yok :queen: Eğer bir sorunla karşılaşırsan (inş. karşılaşmassın) bizden biriyle yine irtibata geçersin :) :rendeer:

Sağlık olsun abla.Umarım yeni kask ve korumalık almışsındır.Benden sana bir kardeş tavsiyesi kısa mesafe olsa bile korumalıkların olmadan sakın yola çıkma.Tekerin düz bassın.Sende artık katılırsın bize.İstanbul'un altın üstüne getirirz:queen::queen::queen:

aldım aldım her şeyim tam(Emre sağolsun çok yardımcı oldu).. mont, dizlik, kask, eldiven robokop gibiyim yani ama çok sıcak oluyo

aldım aldım her şeyim tam(Emre sağolsun çok yardımcı oldu).. mont, dizlik, kask, eldiven robokop gibiyim yani ama çok sıcak oluyo

Montun koltuk altı tarafında ve sırt ksmın da havalandırmaları (fermuarları) vardır onları açarak sıcaklıktan kurtulabilirsin ancak fazla hızda da üşüyebilirsin bunuda düşün :queen::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar