OLEYYY Sonunda benimde bir motorum olduuu :)

Çok uzun zamandır bir scooter almak istiyordum sonunda istediğim gibi cici ve temiz motoru buldum; KİRAZ :queen:

hadi hayırlı olsun kirazın fotolarınıda koyda gözümüz gönlümüz şenlensin...:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:15 PM ----------

Sağlık olsun abla.Umarım yeni kask ve korumalık almışsındır.Benden sana bir kardeş tavsiyesi kısa mesafe olsa bile korumalıkların olmadan sakın yola çıkma.Tekerin düz bassın.Sende artık katılırsın bize.İstanbul'un altın üstüne getirirz:queen::queen::queen:

merak etme artık fındıklı tayfasında...

ÖZDE AYGÜL de de aynı motordan var artık buluşup buluşup gezersiniz...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:23 PM ----------

:):)
sen mi getirdin
benim bebegimin kardeşi
görünce çok duygulandım :salut:
saol hasancım :rendeer: :p

evet gidip beraber aldık arkadaşa...:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:23 PM ----------

:cat:

süper tercih bana göre :)

ben cok memnunum fazla kullanmasamda

gezeriz tabiiii :):)

bahsettiğin arkadaş dimi bi türlü kısmet olmadı motoruyla beraber görmek :bounce::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:42 PM ----------

hadi hayırlı olsun kirazın fotolarınıda koyda gözümüz gönlümüz şenlensin...:bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:15 PM ----------

şindiye kadar gelmedi heralde:wiinkk:

bahsettiğin arkadaş dimi bi türlü kısmet olmadı motoruyla beraber görmek :bounce::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:42 PM ----------

hee GÜRKAN abi o arkadaş ilk buluşmaya çağıracam merak etmeyin...

:cat:

süper tercih bana göre :)

ben cok memnunum fazla kullanmasamda

gezeriz tabiiii :):)

melabaa,
teşekkürederiiim :) ben çok sevdim bu motoru.. sizden de bahsetmişti arkadaşlar:) gezeriz tabi bir ara, memnun olurum :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:42 AM ----------

eveet o benim :) bi ara toplaştığınızda bende gelcem meraketmeyin:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:44 AM ----------

Son düzenleme:
melabaa,
teşekkürederiiim :) ben çok sevdim bu motoru.. sizden de bahsetmişti arkadaşlar:) gezeriz tabi bir ara, memnun olurum :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:44 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:42 AM ----------

eveet o benim :) bi ara toplaştığınızda bende gelcem meraketmeyin:)

Sen bu gidişle Hasanpınarın anahtarını alırsın demedi deme.:queen:

yaa eklicem de fotoları telden bilgisayara alamadım bi..

Çok Yakında Kiraz'ın Fotoğrafları Burdaaaaaa......:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun :cat:

sana arkadaşlarım yardımcı olamamış anlaşılan hevesini kırmak gibi olmasın tercihin yanlış olmuş şimdi bana kızabilirsin ama ileride hak vericeksin kazasız belasız kullan tekerin düz bassın :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar