OLEYYY Sonunda benimde bir motorum olduuu :)

Çok uzun zamandır bir scooter almak istiyordum sonunda istediğim gibi cici ve temiz motoru buldum; KİRAZ :queen:

Hayırlı olsun... Kazasız belasız binersin İnşallah...

Peki ama ne aldın :cherry:

hayırlı uğurlu olsunda tam çözemedim ne demek istediğini buldum derken aldınmı

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız surusler ıst. trafıgınde cok dıkkat gereklı korumalara dıkkat

krmzj.th.jpg
[/URL][/IMG]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:27 PM ----------

hayırlı uğurlu olsunda tam çözemedim ne demek istediğini buldum derken aldınmı

heycandan ne yazdığımı bilemedim :) evet aldım bir kaç saat önce.. Sağolsun burdan bir arkadaş seçmemde çok yardımcı oldu :)
Mondial 125 ZN aldım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:29 PM ----------

evet kazasız belasız inşallah.. Çok fazla deneyimim yok ama yavaş yavaş öğrencem bende :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sanki ben almış kadar oldum başlığı okuyunca:mrgreen:hAYIRLI OLSUN, çok güzel model,hoşuma gidiyo bunlar

Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Ehliyetinde mutlaka vardır yada almak üzeresindir diye tahmin ediyorum:).

Sanki ben almış kadar oldum başlığı okuyunca:mrgreen:hAYIRLI OLSUN, çok güzel model,hoşuma gidiyo bunlar

sağolun ama çok uğraştım almak için gerçekten.. maddi olarak.. ama çok beğendim motorumu

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:35 PM ----------

Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Ehliyetinde mutlaka vardır yada almak üzeresindir diye tahmin ediyorum:).
bir buçuk yıl kadar önce almıştım ehliyetimi motoru anca alabildim işte :)

Çok güzel motor, ne zevkli olur şimdi bunla gezmesi... Trafiğe dikkat et hayırlı olsun tekrardan...

Hayırlı olsun abla kazasız belasız kullan.İnş. aldığın kişiden kaskı da almışsındır.Aklına takılan bir şey olursa yine yardımcı oluruz.Senin adına sevindim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar