34 PK 120 plakalı BMW R1200 GS motor çalınmıştır -

Daha başka resimleride ekleyebilir misiniz?
Allah yardımcınız olsun..

arkadaşlarrrrr....öncelikle ben sitede gördükten 2 gün sonra rastladımmm yaniii dün değil ondan önceki günnn öğlen vaktiiiydi 2 falandııı....yanımdakilere de söyledimmmm dedim ben bu plakayı sitede gördümmm çalıntı diyeeee...ama hem emin olamadımmm hemde üstündeki şerefsizzz kaliteli yani zengin gibi göünüyorduuuu ...üzerinde motorcu elbisesi yoktu yoktu yani sivildi ama işte hırsızada benzemeyince....bende plakadan tam anlamıyla emin olmayınca böyle olduuuu...emin olsam yeminle arka lastiğine şarjör boşaltmazsam adiyimmmm...ama bu dengesizzzzz.....kartal sarıgazi pendik soğanlık ümraniye o taraflarda biyerlerdeeeeee....yaniiii oralarınnnn adamııı bence.....çünküüüü kasksız falan gözlüksüzzz yavaş yavaş piyasa yapıyorduuuuuu......ama ben günde istanbul içi 400km.yol yabıyorummm abartısızzzz eeee denk gelirrrr gene.....inşalllahhhh gerçek sahibi üzerinde olmazzz o zamannnnnn.....saygılarrrrr

herkezin motoru calınıyor guvenlı yerlere koymuyonuzmu arklar zincir sesli alarm bunlardamı fayda etmıyor

Malisef elinle anahtarı al bidene dedigin zaman bu dediklerinin hiçbiri fayda etmiyor

ne olursa olsun o motor sana gelecek çünki bu hırsız motor çalındı değil diye birisine satmış heralde yoksa nasıl bu kadar rahat dolaşabilir...bence bu forumu kapatalım ve siz motorun göründüğü semtlerde bir araştırma yapın eğer o adam bu forumu bir şekilde görürse motoru geri verir ve parasını ister...bu forumdan haberi olmassa rahat rahat gezmeye devam eder ve bulmanız kolaylaşır...motorun çalıntı oldugundan haber olmaması gerekiyor..

Çok geçmiş olsun, adınıza çok üzüldüm

Bugun haberim oldu bu olaydan.
Sanirim o sizsiniz.
Deneme yapacam deyip ortadan kaybolmus eleman.
Dogrumudur?

Motosikletinizin bulunacagini umut ediyorum.
BMW parçalanip satilacak bir motosiklet degil.
Muhtemelen butun halinde koruyacak ve satmaya çalisacaklardir.
Musterisi çok olan bir motosiklet de degil.
Bu nedenle yakinda çikar kokusu.
Umudunuzu kaybetmeyin.

Biz kendi payimiza dusen dersi de alalim bu arada.

Deneme surusu mevzusu enteresan bir konudur.
Bu gune kadar hiç bir motosikletimi denemek için vermedim.
Fakat eger ikinci el motosiklet alacaksam, binip bir tur atmak isterim.
Yani asagi tukursen sakal, yukari tukursen biyik....

Benim endisem, motosikleti alip gitmesinden çok, bir sakatlik çikmasi nedeniyledir.
Turkiye'de bir gun o gunlere erisir umarim.

Peki ne yapmak lazim?

Yani motosikletinizi satin almak isteyecek olan kisi, dogal olarak denemek isteyecektir.

En kolay çozum, arkasina binmek gibi gorunebilir ama profesyonel bir surucu arkasinda kimseyi istemeyecektir.

Ben gunluk kullanimda dahi arkama yolcu kesinlikle almam.

Peki nasil olacak?

Bunun tek bir yolu vardir.
Aliciya motosiklet gosterilir.
Alici eger gerçekten aliciysa, parasi var demektir.
Motosikleti denemek istiyorsa, parayi getirir elinize sayar.
Sonra biner dener.
Begenirse, para sizde kalir.
Begenmezse, geri iade edersiniz.
Ya da iade etmezsiniz, param gitti diye burda topic açar.:)

Ben motorumum satacak olsam ve deneme sürüşü istese alıcı trafiğe kapalı bir alana giderim ya da tek çıkışı olan bir yere. Bu bir alışveriş merkezinin otoparkı da olabilir bir park gibi bir yer ya da bir sitenin otoparkı. Çıkış kısmında durursanız gidemez bir yere. Şuraya doğru git dersiniz. Fazlasını isterse de kusura bakma parayı getir dersiniz. ynai derim.

Ben bugün bu motoru gördüm sanırım. 2. Köprü yolunda. Şaftın üzerindeki yazı çok benziyordu hatta babama gs lerden bashettim arabadan trafikte beklerken ama onun arka çantası aleminyumdu ve üzerinde stickerlar vardı bolca diye hatırlıyorum. Ama yine de köprü ve otoyol kayıtlarında bulunabilir belki kaçak falan geçtiyse.

Adınıza çok üzüldüm gerçekten. Benim başıma gelse cidden ağlardım herhalde.

o cevredekı polısler organıze olsa bu moıtor 1 saate bulunur ama araya birilerini sokmak lazım er yada gec bu motor buluncak buda bulunamassa baska hiç bir motor bulunmaz

iyi diyorsunda bu adam verilen eşkale göre hala kendi kullanıyor motoru
Bu formu acık tutmak istememdeki maksat fazla kişinin görmesi belki faydası olurdiye bilemiyorum çünkü hanki polise sorsam bu olayla ilgili haberimiz yok diyorlar adamda rahat rahat geziyor işte

iyi diyorsunda bu adam verilen eşkale göre hala kendi kullanıyor motoru
Bu formu acık tutmak istememdeki maksat fazla kişinin görmesi belki faydası olurdiye bilemiyorum çünkü hanki polise sorsam bu olayla ilgili haberimiz yok diyorlar adamda rahat rahat geziyor işte

motorunu çalan kişi ile gezen kişinin eşgalleri aynımı..bu ne rahatlıktır ya..bunlarda aşmışlar kendilerini...ozaman forum burda hep kalsın...inşallah bulunur motorunuz..

Adam benim yanıma calıntı araba ile geldi ve arabasını pendik ido,nun çıkış kapısına tersten paketti ve benimle 1 saat söhpet etti adam böyle cengaver
Ama bir önüme düşürürsem .... yaa

Adam benim yanıma calıntı araba ile geldi ve arabasını pendik ido,nun çıkış kapısına tersten paketti ve benimle 1 saat söhpet etti adam böyle cengaver
Ama bir önüme düşürürsem .... yaa

e abicim eşgalini bildiginiz adamı nasıl bulamıyorsunuz yahu adam cirit atıyor dediğinize göre,bu motor calındımı calınmadımı anlamadım artık birşey:silent:
görsen bile kendıne hakım ol sucsuz yerde suclu duruma dusmeyın bıraz pataklamaya ızın var:queen:

birde şöyle birşey var adam motoru hiç zorlamadan anahtarıyla alıp gittiği için malesefki hakimlerimiz ya çok az ceza veriyor yada serbest bırakıyor :pr::pr: bu yüzende biraz rahat olabilir..

birde şöyle birşey var adam motoru hiç zorlamadan anahtarıyla alıp gittiği için malesefki hakimlerimiz ya çok az ceza veriyor yada serbest bırakıyor :pr::pr: bu yüzende biraz rahat olabilir..
ewet üstüne bastın dostum ama bu adamın 2 de araba calmışlıgıvar yani sadece benim motordan aranmıyor
Ama senin dedigingibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar