KIz kulesine karşı Tükkan ahalisi ve caddebostan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün gece Tükkan ahalisinden bir grup ile caddebostan tayfası salacakta buluştu fotoları iftiharla sunar:p

Buğün sistem çok ağır olduğu için resimler parça parça gelecek özür
DSCN4849.jpg

DSCN4847.jpg

DSCN4846.jpg

DSCN4845.jpg

harbiden güzel bi gece oldu....

köprüden zor da olsa geçtimmmmm......oh be ..

Gürkan yapma be abi :pale: benim gibi facabook korkakları nasıl baksın . Bizahmet yükleyiver şunları please:rendeer:

merak etme abi burayada atıcam ordaki açılan sayfada bişeyler olsun dedim :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:27 AM ----------

harbiden güzel bi gece oldu....

köprüden zor da olsa geçtimmmmm......oh be ..

nasıl geçirdim ama :mrgreen::mrgreen:

Dün gece bir arkadaşımızda siyah beyaz renklerin cazibesine dayanamayıp sınıfını yükseltmeye karar verdi:cat::rendeer:

merak etme abi burayada atıcam ordaki açılan sayfada bişeyler olsun dedim :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:28 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:27 AM ----------

o nasıl bi söz yahu :queen:sen olmasan temel abi geçemiycekmiydi :queen:

tecrube başka bişi ağa inkar edemem yani...:p:p

Abi avrupa yakasından anaodolu yakasına kadarda ben geçirdim .Temel ilk önce heyecanlandı haliyle ilk defa olduğu için ama sonuna doğru tedirliği kalmadı rahatladı. :p:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar