[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
durun ben sizi tanıştırayım:mrgreen:sanki biri kars da diğeride edirne kapıkulede oturuyor,uğur aga sen zeytinburnundan biniyorsun dolmuşa sonrada vapura geliyorsun kadıköye,korkut sende biniyorsun dolmuşa sende kadıköye geliyorsun galata köprüsünün altında 6 ncı birahanede buluşuyorsunuz korkut,uğur aganın başında chopper kaskı var ordan tanırsın,zaten birahaneye başka kimse kaskla gelmez:mrgreen:artık saatlerinide siz ayarlayın ve burayada resim koyun tarihi buluşma diye,

durun ben sizi tanıştırayım:mrgreen:sanki biri kars da diğeride edirne kapıkulede oturuyor,uğur aga sen zeytinburnundan biniyorsun dolmuşa sonrada vapura geliyorsun kadıköye,korkut sende biniyorsun dolmuşa sende kadıköye geliyorsun galata köprüsünün altında 6 ncı birahanede buluşuyorsunuz korkut,uğur aganın başında chopper kaskı var ordan tanırsın,zaten birahaneye başka kimse kaskla gelmez:mrgreen:artık saatlerinide siz ayarlayın ve burayada resim koyun tarihi buluşma diye,

Allah razı olsun abi sende olmasan :rendeer:
Duydunmu Korkut :)

:queen::queen::queen:

Doğru söze ne denir iyi çözümleme yapmışsın.:queen::queen:

MT il guruplarına MT ADANA & İSTANBUL Motosiklet gurupları diye bir başlık acılsın :mrgreen:

günaydın yurdumun ve şehrimin güzel insanları:rendeer:

nasıl başlık ama ...:queen:

Yok Yok hakkikaten ya bu nası iş anlamadım
Millet kıs kıs gülüyor üc beş kişi kendi arasında muhabbet ediyor diye :p

Bu gün istanbulda para kazanmak isteyen ler için ideal bir gün her iki köprü felc açayip su yiyecek içecek temiz havlu ve carşaf satılır :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi istanbul mt de canlanma var gibi,ama hala taze kan yok,şu hızlı treni adana istanbul arası koysalar her hafta sonu gelir bir gezi düzenleyip giderdim ama yok,belki 10 yıl sonra olur o zamanda ben motora bastonla binerim herhalde:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar