""ilk@yy"", aldik..., aldik;, almamdaki, aradik;, arkadasimiza, cako"ya, cakoya, dolayi, guzelini, motor, motoru, soksoksok;, sonsuz, taradik;, tesekkurler..., ugraslarindan
abi bu etiketler ne böyle özellikle tekrar eden 3 kelime var orada bitişik :cherry::queen:::koop::
Aynen öYLe vaLLa :mrgreen: Dicek bişi bulamiyirimm :mrgreen:
ALLAH cc bu sevincini daim tutsun kardeşim.:rendeer:
Ben Hyo'yu satarken motoruma pahalı dedin,imalı imalı laflarda bulundun GT250R köşesinde.
Satarken de,sattıktan sonra da "hayırlı olsun,alan hayrını görsün" diyemedin. Motorumun fiyatından dem vurdun ucuz motor aradığın için. (istediğin rakam etmez bu motor demeye getirdin)
Ama yeni motorun sana hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
İlkay sana da helal olsun. Her babayiğidin uğraşacağı iş değil.(git,bak,gör,pazarlık yap,al,eve götür koy)
Ben Hyo'yu satarken motoruma pahalı dedin,imalı imalı laflarda bulundun GT250R köşesinde.
Satarken de,sattıktan sonra da "hayırlı olsun,alan hayrını görsün" diyemedin. Motorumun fiyatından dem vurdun ucuz motor aradığın için. (istediğin rakam etmez bu motor demeye getirdin)
Ama yeni motorun sana hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
İlkay sana da helal olsun. Her babayiğidin uğraşacağı iş değil.(git,bak,gör,pazarlık yap,al,eve götür koy)
Güzel kardeşim yine söylüyorum cok fiyat istiyodun... Ben 2400 km de 5500 e aldım...