[İstanbul - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın istanbullu arkadaşlarım,hepinize hayırlı işler bol kazançlar,keyifli kazasız sürüşler dilerim,

korkut ve ugurapay hala işi çözemediniz,millet bu sıcakta kağıt helvaya tav olmaz,değişik şekerde bozar değişik alternatifler sunmanız lazım,isterseniz adana mt olarak biraz burda takılalım :p

dagılınnn leynnnnnnn :p

(boş meydanda ahkam kesmek daha kolay oluyomuş) :queen: (Allahtan parantez içleri iç konuşmayı yansıttıgı için kimse okuyamıyo kihh kihh kihh ) :p

anaa cadı teşrif etmiş, korkut yap ordan kaymaklı bir kağıt helva kaçmasın

günaydın istanbullu arkadaşlarım,hepinize hayırlı işler bol kazançlar,keyifli kazasız sürüşler dilerim,

korkut ve ugurapay hala işi çözemediniz,millet bu sıcakta kağıt helvaya tav olmaz,değişik şekerde bozar değişik alternatifler sunmanız lazım,isterseniz adana mt olarak biraz burda takılalım :p

Aslında istanbul mt çok kalabalık ta
herkez bir anda bu topiğe girerse topik kitlenir diye
temkinli davranıyorlar :queen: :queen:

selam arkadaşlar. motorsuz bir motorcu olarak bu haftasonu (20-21.06) istanbul'da Honda eğitiminde olacağım. düşündüm ki buralardan birileri cumartesi akşamı taksim civarında takılırlar mı acaba? veya beyoğlu civarında MT-istanbul üyelerinin takıldığı mekanlar nereleridir? (muhtemelen yorgun olacağım için nevizade yakınlarında kalacağım otelden fazla uzaklaşmak istemiyorum o yüzden bu bölgeyi sordum)
belki bu fırsat bazı arkadaşlarla tanışma fırsatım olur. ilgilenenlere şimdiden teşekkürler.:)

bu akşam istanbul mt kabataş fındıklı park ta olucaklar tam olarak yeri tranvay duragı karşısı görürsün motorları zaten mangal partisi var ugra benim gönderdiğimi söyle yardımcı olurlar sana :rendeer:

selam arkadaşlar. motorsuz bir motorcu olarak bu haftasonu (20-21.06) istanbul'da Honda eğitiminde olacağım. düşündüm ki buralardan birileri cumartesi akşamı taksim civarında takılırlar mı acaba? veya beyoğlu civarında MT-istanbul üyelerinin takıldığı mekanlar nereleridir? :bounce: (muhtemelen yorgun olacağım için nevizade yakınlarında kalacağım otelden fazla uzaklaşmak istemiyorum o yüzden bu bölgeyi sordum)
belki bu fırsat bazı arkadaşlarla tanışma fırsatım olur. ilgilenenlere şimdiden teşekkürler. :rendeer:

bu akşam istanbul mt kabataş fındıklı park ta olucaklar tam olarak yeri tranvay duragı karşısı görürsün motorları zaten mangal partisi var ugra benim gönderdiğimi söyle yardımcı olurlar sana :rendeer:

teşekkürler arkadaşım, tam da duymak istediğim şey, şanslı bir tesadüf oldu! honda servisine AKM önünden binip akşam aynı yerde ineceğim. otele eşyaları bırakıp tekrar çıkarım, kabataş'a inerim. şimdidedn heyecan tavan yaptı...:queen:

bu arada ikinci mesajda verdiğin link çalışmıyor ama tarif ettiğin yeri anladım.

Son düzenleme:
herkeşe iyi akşamlar,kuyucadısı bende istiyem kağıt helva ama benimki mukaavvvaaa olsun üstüne kaymak gerekmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar