Selamlar. 3 yıllık Deer 152 kullanıcısı olarak bende birşeyler yazmak istiyorum.
1- Motorun bazı yedek parçaları çok pahalı bazıları ise sudan ucuz.
2- Adam gibi servis bulmak zor. Çoğu bisikletçi devşirmesi.
3- Gösterge çabuk can veriyor. Yeni alan arkadaşlara tavsiye sakın servis tel değişecek dediğinde fazla ümitlenmesin çünkü suçlu genelde tel değil göstergenin kendisi.
4- Kilometre saati yanlış ölçmüyor sadece ayar yapılması gerekiyor. Td değeri 1840 olmalı. Ayrıca hararet ve benzin seviye lambalarına da güvenmeyin. Radyatör fanı çalışmayan motor su kaynatmışken hararet lambası yanmıyor.
5- Motorun orjinal boyası çok adi, 1 yılda kırmızı olarak aldığınız motor turuncu oluyor. Kaliteli kotlar bile daha uzun ömürlü. :cherry:
6- Makinesi sanıldığının aksine gerçekten çok iyi. Anlayan varsa gelsin incelesin.
7- Su soğutma fanı çoğu Deer 152 de çalışmıyor. Müşür yada fanın kendisi bozuk fakat çoğu kişi farkında değil. Dolayısıyla soğuma yetersiz diyorlar.
8- Şasi inanamayacağınız kadar sağlam.
9- Kullanış 35 km. mesafeye kadar çok zevkli sonrasında ise oturuş pozisyonu sayesinde (özellikle bayır aşağı inerken) yorucu.
10- Grenajların kulakçıkları ve bağlantı elemanları çok hassas. Düşünce yenisini al diyor. Ayrıca grenaj fiyatları pahalı. Ön sağ ve sol panel fiyatına motorun kırıklarını yaptırıp, tüm motoru boyatabilirsiniz.
11- Yan tarafta yazan koca Kanuni Yazısı ve seçilen model ismi iğrenç duruyor. Deer (geyik) :farao:
12- Scooter sınıfında olmasına rağmen şeklinden ötürü ağırlık merkezinin orta/ön tarafa yakınlığından dolayı ön fren çok daha etkili. Sakın hızlı giderken ani olarak durmanız gerektiğinde sadece arka frenle durmayı hayal etmeyin. Ön freni kullanmayı öğrenin.
13- Motorsiklette ekstra yalıtım sağlamanız gerekebiliyor. Misal olarak stop lambasının çevresini silikonlarsanız su sızıntısını engellersiniz yoksa çok ama çok uzun ömürlü olan ledlerinizin birer birer genç yaşta öldüğüne şahit olabilirsiniz.
14- Karbüratör ayarsızsa 1600 cc araba kadar çok yakıyor. Emin olun. 32 km yolu 3,5 litre benzinle aldığımı bilirim.
15- Motor fiyatı bazılarına çok yüksek geliyor. Standart bir scooter kullanıcısı için bence de gayet yüksek. Lakin aradığınız özellikler vitesle uğraşma derdinizin olmaması, büyük tekerlek sayesinde konforlu ve güvenli sürüş ve yüksek oturuş pozisyonu ile daha geniş bir görüş ise bu scooterdan başka çaremiz yok gibi görünüyor.
16- Artçı koltuğu racinglerinki kadar rahatsız.
17- Motor 8000 devire kadar gayet atik. İyi açılmış bir motor düz yolda 11-12 bin devire kadar çıkıyor. Fakat göstergem bozuk olmasına rağmen (araba hız göstergesi ile ölçüldü) peşinen söyleyeyim 130 km/h hızı görmek hayal. 11 bin devirde düz yolda 60 kiloluk sürücü :cherry: ile 100-110 km/h hız yapabiliyorsunuz. Kaldı ki 90 Km/h den sonra bu hıza çok yavaş ulaşıyor.
18- Motorun bagajı ancak cüzdan alacak kadar büyük

, extra çanta şart.
19- Adam gibi servis bulmanız çok zor bulan varsa bana da haber versin. (Muğla, İzmir, Bursa ben bu üç şehirde itinalı, usta denilebilecek, akıllı (okuyamadığı için değil eli yatkın diye usta olan) birini bilmiyorum. Bilen varsa İzmir'deyim gidip elini öpecem.)
Şimdilik bu kadar...