O gün gördüğün sarı deer muhtemelen benimkiydi![]()
2 tane daha kırmızı var sanırım . benimki hayırlısıyla servisten çıkınca karbonlara sarıp sarmalıycam onu
bilgisayarcımıydınız siz ?
O gün gördüğün sarı deer muhtemelen benimkiydi![]()
Racing görüntü sağlamak için arkayı yüksek yapmışlar ve koltuğun malzemeside kaygan gibi birazda frenlemelerde vs gibi durumlarda öne doğru kayıyor insan kendini geriye doğru itmek içinde biraz kasıyorsun kendini bu yüzdende ağrılar oluşuyor. Genede sürüş zevkli senelik izin yaklaşıyor belki motorsikletle bir yerlere giderim.
baysamin şimdi motora usta 1200 ya da piston segman atıp yaparız ihtimaliyle 750 tl fiyat verdi . 150 tl işçilik her türlü alınacak tabi ki . Ancak benim merak ettiğim konu şu ; ben piston segman ikilisiyle bu motoru efendi bir kullanım tarzıyla ne kadar götürebilirim ? karbüratör ün orjinali korkunç bir rakam :S dolayısıyla onu değiştirmeyeceğim . acaba ben motoru yürür hale getirsem bana şöyle güzelinden başıma dert açmayacak bir karbüratör temin edebilirmiyiz ?
Söylemeden geçmeyeyim voodevil arkadaşımın dükkanına misafir oldum geçtiğimiz günlerde , çayını içtim sağolsun motosohbet yaptık . teşekkürlerimi bildireyim![]()
İnşallah...
---------- Post added at 12:51 ---------- Previous post was at 12:42 ----------
Beniim kilometre sorunum var arkadaşlar gösterge km okuma dıışında bütün işlevlerini yapıyor ama km okumuyor acaba km nerden okuyor tekerlekte hiç birşey karşılık göremedim neye göre okuyor acaba bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
karşılık yok benim motordada sadece ön fren hortumuyla beraber km okuyucu kabloda iniyor ucu plastik gibi bişey yanlış bişeye bakmadıysam o kablo sanırım, ama karşılık olarak bi aparat göremedim