140 nereye yapıyo orjinali 130 yapar en fazla bence.Antalyadayım 115 görüyorum yemiyor motor.
motor daha acılmadı yavas yavas acılıyo 750 km oldu sıkıstırmak ıstemıyorum fazla ama 100 gordum gecen oto yolda
140 nereye yapıyo orjinali 130 yapar en fazla bence.Antalyadayım 115 görüyorum yemiyor motor.
arkadaşlar tvs apache nin son hızını bılen varmı en son kaç yapıyo? benım bıldığım 140 mış galıba
yıkamacıda yapilmiştir olm o 150 saçmalama:cherry::cherryrjinal apachenin en son yapacagi hiz 140 derim ben 141 yaptim desin biri inanmam
valla bende söylentilere inaniyorum yokuş aşagi 14 dişliyle 140 yapildigini duymuştum en son
Sedat abi kıskançlık yaratma :mrgreen: ben yokuş aşağı gördüm 150 ne olcak şimdi:silent::bounce:
Dişli değiştirmek istemiyorum kalkıştan düşmezmi motor?
Arkadaşlar selamlar,
konuyu baştan sona okudum ve 10 gün önce siyah bir apache aldım. Motoru almamda tavsyeleri ile emeği geçen murat, kevin, sakinseytan, shadow, recokarap, sysrot, aspendos ve diğer arkadaşlara sonsuz teşekkürler....
Bundan sonra bende varım! :cat:
Arkadaşlar selamlar,
konuyu baştan sona okudum ve 10 gün önce siyah bir apache aldım. Motoru almamda tavsyeleri ile emeği geçen murat, kevin, sakinseytan, shadow, recokarap, sysrot, aspendos ve diğer arkadaşlara sonsuz teşekkürler....
Bundan sonra bende varım! :cat:
selam arkadaşlar.
dün arka lastiği 100/90/18 Unulili marka lastikle değiştirdim,balansınıda yaptırdım bakalım bu gün izmit gidiş geliş nasıl bir izlenim bırakacak lastik bende.baya güzel lastik diyorlar kalite markalar kadar olmasada satışları baya fazla imiş.
yeni kasa apachelerin türkiyeye gelmesindeki son durum nedir net bilgisi olan var mı?
Sen unut onu :mrgreen:yeni kasa apachelerin türkiyeye gelmesindeki son durum nedir net bilgisi olan var mı?