TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tabiki 10 km fazla basmış eksik basmış önemli değilki zaten 100ün üzerine şehirdışı hariç neredeyse hiç çıkılmıyor: )
Bu arada ER-5 Almayı düşünüyorum :silent:

arkadaşlar hepinize selamlar..
ben 2 senedir apaçi kullanıcısıyım motordan cok memnunum fakatmotorum 100-105 gecmiyo genel bakımlarını yaptırıyom öyle hor da kullanmıyom arkadaşlar sizden istegim moturun süratinini nasıl artırabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim yoksa değiştirmeyi düşünüyom bana biraz bilgi lütfen hepinize selamlar

arkadaşlar hepinize selamlar..
ben 2 senedir apaçi kullanıcısıyım motordan cok memnunum fakatmotorum 100-105 gecmiyo genel bakımlarını yaptırıyom öyle hor da kullanmıyom arkadaşlar sizden istegim moturun süratinini nasıl artırabilirim bana yardımcı olursanız sevinirim yoksa değiştirmeyi düşünüyom bana biraz bilgi lütfen hepinize selamlar

selam arkadaşım 2 senede kaç km yol yaptın?
Daha önce 105 i geçiomuydu?
normalde bu motorlar 4. viteste redline da 115 e kadar dayanıyo

apache almak isteyen arkadaşlar, 1000TL nakit olan ve üstünü taksitle almak isteyen varsa ikinci el bölümünde kaçırmayın

arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var.
ön lastiğim patladı patlıcak derken patladı:)
iç dış değiştirmek istiyorum ne marka önerirsiniz ve ebatları neler pek bilgim yok yardım edin lütfen ve nerden ne kadara mal olur????

arkadaşlar benim bir tanıdık yeni apaçhe aldı 1200 km oldu fakat motor ilk gaz verdigimiz zaman boguk gaz yiyor ilk alındıgı zamanda böyleydi açılınca düzelir sandık motor sogukken bilhassa ani gaz tepkimesi vermiyor biraz ısınsada yine ani gaz yimiyor yolda bir sorun yok sizdede böylemi?

arkadaşlar benim bir tanıdık yeni apaçhe aldı 1200 km oldu fakat motor ilk gaz verdigimiz zaman boguk gaz yiyor ilk alındıgı zamanda böyleydi açılınca düzelir sandık motor sogukken bilhassa ani gaz tepkimesi vermiyor biraz ısınsada yine ani gaz yimiyor yolda bir sorun yok sizdede böylemi?

karbüratör ayarsız hava ayarı yapılmalı..:cat:

arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var.
ön lastiğim patladı patlıcak derken patladı:)
iç dış değiştirmek istiyorum ne marka önerirsiniz ve ebatları neler pek bilgim yok yardım edin lütfen ve nerden ne kadara mal olur????

motorun apache ise bende bayağı zamandır yeni lastik almayı düşünüyorum.45 tl den başlıyor dış lastik fiyatları.şu anda IRC bayağı güzel yumuşak lastik diyorlar 4 mevsim lastik.ama daha iyi metzeller olsun pirelli olsun bir dünya lastik var ama fiyatları 150 den başlıyor 300-400 devam ediyor ama zevk ve kese meselesi.ön lastik 90/90/17 arka lastik 90/90/18

Ben Arka 120 / 90 / 18 taktırıcam bugün öle biriki yere sordumda yok :S bakıcaz artık

oluyor aslında güzelde duruyor ama zincir muhafazasını sökmeli+ motoru yorar diyorlar ideali 100/90/18 ben öyle taktıracagım IRC marka 55 tl.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 AM ----------

TVS ciler bir gün bir araya gelmeli fikir alışverişi yapmalı sohbet etmeli.diğer gruplar güzel güzel buluşuyorlar valla insan imreniyor onlara.çin ciler bile buluşuyor bizim motorlar kötümü sanki biz neden buluşmayalım şöyle bir geçit yapmalı.:queen:

oluyor aslında güzelde duruyor ama zincir muhafazasını sökmeli+ motoru yorar diyorlar ideali 100/90/18 ben öyle taktıracagım IRC marka 55 tl.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 AM ----------

TVS ciler bir gün bir araya gelmeli fikir alışverişi yapmalı sohbet etmeli.diğer gruplar güzel güzel buluşuyorlar valla insan imreniyor onlara.çin ciler bile buluşuyor bizim motorlar kötümü sanki biz neden buluşmayalım şöyle bir geçit yapmalı.:queen:

yok ben sadece ön alıcam onun kaç ebatta olması gerek:silent:

arkadaşlar tvs apache nin son hızını bılen varmı en son kaç yapıyo? benım bıldığım 140 mış galıba

abi bende lastıklerı degıstırmeyı dusunuyom sen gorus adamla ıkı takım yaparım bır seyler daha yaparmı?

140 nereye yapıyo orjinali 130 yapar en fazla bence.Antalyadayım 115 görüyorum yemiyor motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar