TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

valla bende söylentilere inaniyorum yokuş aşagi 14 dişliyle 140 yapildigini duymuştum en son

14 dişli ile 130 a geldim, lakin 130 u geçemedim, yokuş aşağıydım ama karşı rüzgar vardı biraz.

Bi de çok yüksek devire çıkıyor ve artık motor bağırmaya başladığı için de pek zorlayasım gelmiyor.

13 orjinal dişlisi ile 120 yi geçemiyorum.

tvs apaçhe için 14 dişli takımı şarttır. çok faydası oluyor kalkışlarında da gerileme yook sadece 1 vites 50 yapıyorsun vites araları uzuyor son hız artıyor iniş aşagı daha da bir iyi

Yettim gari!

Arkadaşlar selamlar,
konuyu baştan sona okudum ve 10 gün önce siyah bir apache aldım. Motoru almamda tavsyeleri ile emeği geçen murat, kevin, sakinseytan, shadow, recokarap, sysrot, aspendos ve diğer arkadaşlara sonsuz teşekkürler....
Bundan sonra bende varım! :cat:

Arkadaşlar selamlar,
konuyu baştan sona okudum ve 10 gün önce siyah bir apache aldım. Motoru almamda tavsyeleri ile emeği geçen murat, kevin, sakinseytan, shadow, recokarap, sysrot, aspendos ve diğer arkadaşlara sonsuz teşekkürler....

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.bu fiyata güzel seçim.:cat:

Arkadaşlar selamlar,

Hayırlı olsun güle güle bin.:cat:

selam arkadaşlar.
dün arka lastiği 100/90/18 Unulili marka lastikle değiştirdim,balansınıda yaptırdım bakalım bu gün izmit gidiş geliş nasıl bir izlenim bırakacak lastik bende.baya güzel lastik diyorlar kalite markalar kadar olmasada satışları baya fazla imiş.

selam arkadaşlar.
dün arka lastiği 100/90/18 Unulili marka lastikle değiştirdim,balansınıda yaptırdım bakalım bu gün izmit gidiş geliş nasıl bir izlenim bırakacak lastik bende.baya güzel lastik diyorlar kalite markalar kadar olmasada satışları baya fazla imiş.

hayırlısı olsun arkadaşım inşallah umduğun kadar guzel çıkar lastik

bi sapanca gittik geldik toplam 310 km yapmışım şu ana kadar lastik idare eder.hava çok sıcaktı asfaltta sıcaktı diğer lastikten baya iyiydi yani.ama benim zincir baya bir sıkıntı yarattı en kısa zamanda değiştireceğim.gruptaki arkadaşlar sağolsun ayarladıkta öyle devam ettik .ama gelirken zincir sesinden baya bir rahatsız oldum desem yeridir.bu arada yoldaki ortalama hız 80-110 km arası devir saati doğru ise 110 km de 8000-8500 arası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar