0 km almana gerek yok.
Bak burada bir kelepir var
http://www.sahibinden.com/8500_km_2...QQ14810023WQQpXQQdisplayitem&keyword=roadstar
1700-1800 teklif et
400 TL civarı alım satım,ruhsat ve sigorta tutar .2200 gibi mal olur
fotoğrafta gördüğün her şeyi iste![]()

selam arkadaşlar.bakıyorum da roadstar sayfası yine canlanmış.çok sevindim ve hoşuma gitti.bu motorlar cidden çok hoşuma gidiyor.süleyman yine yollarda,kadir kayıplarda sanırım izmir'de takılıyor.savaş abi takım elbiseli çok karizmatik.ömer abinin çok fazla sesi çıkmıyor.ferhat arkadaşımız iyi görünüyor.bahsetmeyi unuttuğum diğer roadstarcı arkadaşlarım da iyi olduklarına göre demekki roadstar sayfası da süper ve herkes mutlu![]()
hastalıklı insan savaş abinin gösterdiği ilandaki motor temize benziyor bence de onu değerlendir.bu arada savaş abi bmw ile göremiyoruz uzun zamandır.gezmiyormusun artık?ha aklıma gelmişken kendimi bu sayfanın da üyesi gibi gördüğüm için sizinle antalya'dan izmir'e motorumu getirirken yaptığım yolculuğu paylaşmak istiyorum.bir günde yaklaşık 500 km yol yaptım ve ilk uzun yol tecrübem oldu.roadstar ile böyle uzun yol yapmayı çok fazla istiyorum.keşke aynı yerlerde olsak ta birlikte yol yapsak..neyse müsadenizle işte resimler..
evet yola çıkma vakti saat sabahın 09:30 civarı.
antalya'da yakıt ikmali..benzini dolduran arkadaş nereye böyle abi falan diyor.izmir'e diyorum.eleman da abi kafayı mı yedin motorla izmir'e mi gidilir diyor
antalya'dan çıktım artık korkuteli'ne doğru tırmanırken..
korkuteli merkez..mola verme zamanı geldi.
motoru koyup serinlemek istiyorum.
antalya'nın meşhur yanık dondurmasından aldım kendime
yola devam.daha da yükseğe tırmanıyorum.artık öğlen saatleri olmasına rağmen hava soğuyuverdi birden.halbuki aynı saatlerde antalya merkez yanıyor.
denizliye yaklaşık 100 km kaldı.bir mola daha veriyorum.popom baya uyuştu :mrgreen:
denizli'ye 53 km kala duruyorum resim için.
denizliye geldim artık.şehre inmeden tepeden şehrin görünümü.
hemen bir alışveriş merkezine girip karnımı doyuruyorum.
işte menüm
yemekten sonra yola devam ettim.aydın tarafına değilde manisa alaşehir tarafından gittim.
son molamı da veriyorum ve yine serinlemek için birşeyler arıyorum.bu arada bir dahaki sefere motor pantolonu giymeyeceğim.tuvalete gittiğimde farkettim ki terden ıslanmayan bir yerim kalmamış.tüm vücudum ter içinde kalmıştı.
işte bu da serinlememe biraz olsun yardımcı olan meyve tabağım
evet artık tam yol izmir'e.son bir kez yolda fotoğraf çekmek için durdum.durunca farkettim ki yol çalışmaları yüzünden bazı toprak yollardan geçerken motorun çoğu yer çamur olmuş.bir de motoru boşta çalışırken bırakıp indim ve fotoğrafları çektim.daha sonra motora tekrar bindiğimde vitese takar takmaz kendiliğinden durdu.boşa alıp bir kez daha çalıştırdım yine vitese takınca durdu.bunu birkaç kez daha denedim ama gitmek üzere vitese her taktığımda motor durdu.bir an sinirlendim ve bekledim biraz.sonra aklıma motoru vitesteyken çalıştırmak geldi ve debriyaj çekili iken motoru viteste çalıştırdım ve direk kalkış yaptım işe yaradı.ama neden boştayken durdu onu anlayamadım.ha birde motorun 6000 devirlerde gaz kesmesi yada 3-5 sn gaz yememesi olayı uzun yolda iken nerdeyse hiç olmadı diyebilecek kadar azaldı.hoşuma gitti.neyse son resimler..
veee sonunda bornova'ya kazasız belasız geldim.motoru otoparka koydum ve en son nişanlım ile otoparka motora bakmaya gittik.veee huzurlarınızda yeni motorcu arkadaşım sevgili nişanlım.. :bounce:
işte bu kadaryaklaşık 500 km lik yolu bir günde bu şekilde aldım işte
umarım beğenirsiniz
![]()
Hayırlım olsun Savaş Abi, Tekrar Roadstarlı olmak nasıl bir duygu??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:12 AM ----------
Bu arada ön cam taktırma konusunda fikriniz nedir? Ön cam taktırmak rüzgarı nisbeten kesmeye yetiyor mudur? yoksa süs icabı mı olur bizim motorlarda. Aerodinamiklik konusunda katkıda bulunacağından eminim, ama ne kadar? Şekil itibari ilede görüşleriniz nedir?
tamam savaş abi adamı aricam yarın... nakit ister muhtemelen ben taksitle alabileceğim için sıfır demiştim... neyse artık borçla alırız![]()
Hayırlım olsun Savaş Abi, Tekrar Roadstarlı olmak nasıl bir duygu??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:12 AM ----------
Bu arada ön cam taktırma konusunda fikriniz nedir? Ön cam taktırmak rüzgarı nisbeten kesmeye yetiyor mudur? yoksa süs icabı mı olur bizim motorlarda. Aerodinamiklik konusunda katkıda bulunacağından eminim, ama ne kadar? Şekil itibari ilede görüşleriniz nedir?
sen kendine al bitane,
"Çin malına binmem abi" derken
zorla aldırdım bi sene bindin Roadstar'a,9000 km yaptın hemde
"motoruma aşığım" abi diyen sendin,yalan söyleyen Roadstar'a şamriyel olsun.
Sattığın Roadstar'ın arkasından bi şiir yazmadığın kaldı
piyade motorcu
yaya motorcu
tabanvaylı motorcu,
sokak çocuğu(timur'dan alıntı),
motorsuz motorcu,
motorun varsa konuş,
yoksa yaklaşma
roadstar'ın hastasıyız olum biz,
pişkopatız, obsessif kompulsüf,manik depressif bozukluk var bizde
motorsuz pşikolok ile dolaşanın hali böyle oluyür
bizi de kendine benzettin sonunda
Amma geç kaldın be dostum,
o motoru akşam omersirin aldı.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:55 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:54 AM ----------
motoru ömersirin aldı,
ön cam elbette işe yarıyor,rüzgarı oldukça kesiyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:57 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:55 AM ----------
adama bu kadar laf ettik,gece karanlığında Roadstar aldı,yukarıdaki sözleri geri alıyorum,amaca ulaşılmıştır
Bekleyin bizi yollar,yeni maceralara akacağız
(ben alıcıdan da satıcıdan da komisyonumu aldığım için bana göre hava hoş,isterse eşek leşi alsınsonunda günahına girdin kanına girdin demek adamcağızın...
Bu arada Facebook üyesi olan arkadaşlar için gruba davet linki veriyorum. İsteyen arkadaşlar gruba üye olsunlar, ellerindeki fotoğrafları yüklesinler, bilgileri paylaşsınlar, videolarını yüklesinler. Face book a üye olmayanlar varsada üye olsunlar artık yahu
http://www.facebook.com/p.php?i=1115402357&k=Y514Z3T2UX3BUDFGTB3TSR
http://www.facebook.com/p.php?i=1115402357&k=Y514Z3T2UX3BUDFGTB3TSR
bana komisyon teklif ettin mi ki satabilesinSavaş Abi,
Ömer GV 250 almayacak mıydı? Hatta benimkine o kadar çok bakmıştı ki ben nerdeyse benimkini satacaktım ona![]()
Güzel gezmişsin,selam arkadaşlar.bakıyorum da roadstar sayfası yine canlanmış.çok sevindim ve hoşuma gitti.bu motorlar cidden çok hoşuma gidiyor.süleyman yine yollarda,kadir kayıplarda sanırım izmir'de takılıyor.savaş abi takım elbiseli çok karizmatik.ömer abinin çok fazla sesi çıkmıyor.ferhat arkadaşımız iyi görünüyor.bahsetmeyi unuttuğum diğer roadstarcı arkadaşlarım da iyi olduklarına göre demekki roadstar sayfası da süper ve herkes mutlu![]()
hastalıklı insan savaş abinin gösterdiği ilandaki motor temize benziyor bence de onu değerlendir.bu arada savaş abi bmw ile göremiyoruz
Aha burada da bir kelepir var,bunu da kaçırırsan bi sey diyemeyiz artıktamam savaş abi adamı aricam yarın... nakit ister muhtemelen ben taksitle alabileceğim için sıfır demiştim... neyse artık borçla alırız![]()
abi gözünü açtın Bisanda Abdurrahman Çelebi sandın bence...:queen: