[Bursa - MT]

Gunaydın mt. Yine kımseler yok bu aralar buralarda :)

yahu istanbul olayını soğutmayalım, napıyoruz ?? :) :)

:)Bu hafta sonu mangal keyfini Uludağ Kirazlı'da(Özcan'ın dikkatine)yada doğancı barajı dağ yolundamı(Pınar'ın dikkatine) yapsak diyorum serin serin.:silent:

Umarım bu Pazar da mesai olmaz da bizim dağ evinde bi mangal partisi yaparız.
İstenirse Doğanca tarafı da olur.Oradan Kocayayla daki Giresunlular Şenliğine gidip Kolbastı :) felan oynarız.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 PM ----------

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/58670-bu-da-benim-motorum.html Arkadaşlar bu topiğe baktınız mı bilmiyorum ama harbiden komedi dükkanı yaaa.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:36 PM ----------

:queen::queen::queen:

Nevin abla merak ettim şimdi... Heyecanla bekliyoruz... ;-)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 PM ----------

Kalas olmayan adam hehehe :-D

:) Yaaa arkadaşlar kendim söyledim ama benim bu hafta sonu ile ilgili pürüz çıktı.Haftaya İstanbul gezisine konsantre olucam mecburen.Siz gönlünüzce takılabilir benim içinde güzel vakit geçirebilirsiniz.Erdem sen İstanbul gezisine gelecek olanları güncelleyiver..:cat:

:)Mami merak etme çok yakında gezilerde ve topiklerde motomodifiye...:cat:

evet güncel liste geliyor:

1-Picasso(Erdem)+ Muzo
2-Sedat ss(Sedat)
3-n_tuncak(Nevin)
4-Schatten (Sertaç)
5-drumtoens(Enes)
6-a.banus
7-desparadox
8-dolphın_16
9-cemamca
10-Reis
11-SALVANO

-----------------------------------------------
bu hafta sonu için ben de gelemiyorum, bizim ayvalıkta kamp olayımız gündeme geldi bugun, sanırsam oraya gidiyoruz. motosiklet ya da arabayla bilmiyoruz, kişi sayımıza bağlı :)

bu pazar günü ben de gelemiyebilirm, ist. dan misafirim var. gerçi o da motosikletiyle gelecek bursaya, eğer bir plan yaparsanız bi ziyaret edebilirz. :cat:

İyi geceler bursa sabah erkenden bakacaklar icin günaydınlar....
bursa mt yaz geldiiiii ..........

Nevin abla ben kaçırmışım muhabeti. Ne modifiyesi yapiyosunuz...

mami sabret yakında fotografları siteye yukleyecem hele bitsin tam olarak

:)Motomodifiye ya aslında biraz süpriz başarabilirsek aşamalarını ve herşeyini anlatacağız.Zeko bana kızmadan ben kapıyorum konuyu(kadın milleti tutamıyo kendini)...:wiinkk:

hocam bakıyorum suprizi bozmussunuz ...... ama daha fotografları yuklemedim hele bir bitirelim hemen ardından fotograflar......

liste güncelleme.....

1-Picasso(Erdem)+ Muzo
2-Sedat ss(Sedat)
3-n_tuncak(Nevin)
4-Schatten (Sertaç)
5-drumtoens(Enes)
6-a.banus
7-desparadox
8-dolphın_16
9-cemamca
10-Reis
11-SALVANO
12-blue_dolunay-mudanyali......

:bounce:Zeko ben masumum sadece askeri yollardan yapılan baskılar sonucu vatani vazifemdir deyip tırstım ve konuştum olay bu yanii,bak cidden bak,(yinede ağzımı sıkı tutum çaktırma ordu duymasın):bounce:

szr

Arkadaşlar, birgün bursa 'da konaklamak istiyorum; Uludağ da ucuz yollu tek kişi tek gece kalabileceğim bildiğiniz yer var mı acaba; 1 gülük dağ havası solumak istiyorum:)

:bounce:Zeko ben masumum sadece askeri yollardan yapılan baskılar sonucu vatani vazifemdir deyip tırstım ve konuştum olay bu yanii,bak cidden bak,(yinede ağzımı sıkı tutum çaktırma ordu duymasın):bounce:

Anlasıldı hocam ama daha fotograf yok sadece soylenti :) heeh

Arkadaşlar, birgün bursa 'da konaklamak istiyorum; Uludağ da ucuz yollu tek kişi tek gece kalabileceğim bildiğiniz yer var mı acaba; 1 gülük dağ havası solumak istiyorum:)

dostum uludagda en ucuz otel hangisi bilmiyorum ama en güzeli cadır kurup manzarayı seyretmek hem uygun hemde masrafsız bence ......

Arkadaşlar Yakında Temelli Bursaya GEliyorum Gurbete Ben Ve Motosikletim :D Müziğe Orda Devam Edecem Umarım Beni Aranıza Alırsınız :p

Yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza hoşgeldiniz gezilere bekleriz tanışırız . İstanbul gezisi işini iyice netleştirsek artık ne olacak saat kaçta nerede buluşulacak iyice netleştirsek . Buyük bir ihtimal geliyorum gibi duruyor şuan

biz sezonda gittiğimizde en uygun yer 75 lira civarındaydı. ama şimdi bu mevsimde daha düşük fiyatlara kalacak yerler bulabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar