Gunaydınlar demek için gec oldu biraz tunaydın herkese.....
Bu hafta sonu mangal keyfini Uludağ Kirazlı'da(Özcan'ın dikkatine)yada doğancı barajı dağ yolundamı(Pınar'ın dikkatine) yapsak diyorum serin serin.:silent:
Bu hafta sonu mangal keyfini Uludağ Kirazlı'da(Özcan'ın dikkatine)yada doğancı barajı dağ yolundamı(Pınar'ın dikkatine) yapsak diyorum serin serin.:silent:
Nevin abla ben kaçırmışım muhabeti. Ne modifiyesi yapiyosunuz...
Motomodifiye ya aslında biraz süpriz başarabilirsek aşamalarını ve herşeyini anlatacağız.Zeko bana kızmadan ben kapıyorum konuyu(kadın milleti tutamıyo kendini)...:wiinkk:
hocam bakıyorum suprizi bozmussunuz ...... ama daha fotografları yuklemedim hele bir bitirelim hemen ardından fotograflar......
su anlık yok arttıran ama olur bakacaz duruma ......
:bounce:Zeko ben masumum sadece askeri yollardan yapılan baskılar sonucu vatani vazifemdir deyip tırstım ve konuştum olay bu yanii,bak cidden bak,(yinede ağzımı sıkı tutum çaktırma ordu duymasın):bounce:
Arkadaşlar, birgün bursa 'da konaklamak istiyorum; Uludağ da ucuz yollu tek kişi tek gece kalabileceğim bildiğiniz yer var mı acaba; 1 gülük dağ havası solumak istiyorum![]()
Arkadaşlar, birgün bursa 'da konaklamak istiyorum; Uludağ da ucuz yollu tek kişi tek gece kalabileceğim bildiğiniz yer var mı acaba; 1 gülük dağ havası solumak istiyorum![]()