Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Komple grinin meraklısı başka oluyor. Ankara'dan alıcı olursa aklımda bulunsun.

600F'ini VFR ile değiştiren İzmirli bir dostumda aynı şeyi söylemişti; torku, teknolojisi ve herşeyi ile memnun edebilecek bir makina fakat 600F'in sesinden vazgeçebilirsen demişti.

çok doğru söylemiş, sesden vazgeçmek bi mesele :salut: o nedenle fikrimi CBF1000 değiştirebilirim ama önce satmam lazım :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:54 AM ----------

[/COLOR]
sağol dostum,
epey iyileştim hatta bugün motora atlayıp şehirlerarası yol bile yaptım :) özlemişim keretayı :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:54 PM ----------

vfr güzel bi tercih ama ben şahsım için 600ften sonra olabilecek son sport touring olarak gsxr1300 den başka ışık göremiyorum ama yeni kasa ve beyaz inşallah:)

gsxr1300 çok süper bi makina :cat:

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, eşimle çıktığımız 10 günlük tatilin ardından İstanbul'a dönmüş bulunmaktayız. Bugün işe motorla geldim, oldukça özlemişim canavarı. :)

çok doğru söylemiş, sesden vazgeçmek bi mesele :salut: o nedenle fikrimi CBF1000 değiştirebilirim ama önce satmam lazım :mrgreen:

Hocam hayırlısı olsun, CBF1000 de, VFR de güzel makinalar :)

hayırlısı olur inşallah. vfr kaç beygirdi bu arada. değer mi acaba epey bi fark vermeye. artıları nedir sence 600f e göre ??

VFR 107 beygirdi yanlış hatırlamıyorsam, ama ağırlık farkı da var arada, bizim motorlar 170 kg. , VFR'nin boş ağırlığı 227 kg. olması lazım.
Yani her türlü 600F daha seri ve spor bir motor VFR'den.
Ama VFR de tam bir sport touring. Hem oturuş pozisyonu, hem torku, hem yolcu konforu, hem de çanta ve aksesuarların takılabilirliği açısından.
Motoru V4 tipinde Vtec motor ve düşük devirlerde son derece ekonomik. Agresif kullanımdaysa hakkını sonuna kadar veriyor. Önemli teknolojik avantajlarından biri de, standart olarak sunulan ABS'li kombine fren sistemine sahip olması.
Yani kesinlikle yeni nesil bir motor.
Yalan olmasın ama parçalarının biraz daha pahalıca olduğunu duymuştum.
Benim bildiklerim bu kadar.

Cbr 600 f kullanıcıları valla Allahın sevgili kullarısınız.Biz daha hayalde yaşıyoruz....

arkadaşlar ybr 125 den 600f gecmeyi düşünuyorun 8 milyar param var ama sizce nasıl bi cihaz bunda orta ayakcakta gördüm sprort motorda orta ayakcak ne geziyor :d 600 rr ile farkı nedir arasında para farkı baya var çünkü

arkadaşlar ybr 125 den 600f gecmeyi düşünuyorun 8 milyar param var ama sizce nasıl bi cihaz bunda orta ayakcakta gördüm sprort motorda orta ayakcak ne geziyor :d 600 rr ile farkı nedir arasında para farkı baya var çünkü

kullanıcısı degilim ancak serilik dısında ve kullanım rahatlıgı dısında cok fark oldugunu sanmıyorum...rr dan asagıda kaldıgını sanmıyorum serilikte...rr lara göre daha kullanıslı makinalar olduklarını biliyorum.Eger secersen dogru tercih olur bana göre 8 bin tl ye temizi bulman zor gibi gozukuyor bol şans

bu paray döküntü bulursun, bence biraz daha biriktir iyisini al :cat:

bence iyisini bulabilir 99 - 2000 olupta hala güzel olanları var. bende almayı düşünüyorum. sonuçta km fazla önemli deil.

bence iyisini bulabilir 99 - 2000 olupta hala güzel olanları var. bende almayı düşünüyorum. sonuçta km fazla önemli deil.

Aşağıdaki başlığı incelemenizi öneririm:
http://www.motosiklet.net/forum/mar...ari/61232-600f-ile-600rr-arasindaki-fark.html

Bu arada, şahsi fikrim o paraya temiz ve modelli bir 600F bulamazsınız. Ne kadar sağlam bir motor olsa da, bunlar seri makineler olduğu için illaki yıpranmış olacaktır; ben güvenip de eski model ve kilometresi yüksek bir 4 silindir almazdım. O paraya bir GT650 filan düşünebilirsiniz belki?

kullanıcısı degilim ancak serilik dısında ve kullanım rahatlıgı dısında cok fark oldugunu sanmıyorum...rr dan asagıda kaldıgını sanmıyorum serilikte...rr lara göre daha kullanıslı makinalar olduklarını biliyorum.Eger secersen dogru tercih olur bana göre 8 bin tl ye temizi bulman zor gibi gozukuyor bol şans

inceledeim 600f ile 600rr arasında fark yok benim icin 600f daha uyumlu çünkü sahir icinde cok biniyorum 8 bin tl ben araştırdımda fazla icime sinmedi cok km ve eski model temizini bulsan bile tat vermez bi kere alıyorsun almışken temizini alalım diyilmi :)

bu paray döküntü bulursun, bence biraz daha biriktir iyisini al :cat:

tm biriktirmeye başladım :queen:

arkadaşım valal bu 4 silindirli motor bi masraf acınca cok para tutuyor 1,2 milyar fazla ver iyisini alırım sende öyle yap bence

Aşağıdaki başlığı incelemenizi öneririm:
http://www.motosiklet.net/forum/mar...ari/61232-600f-ile-600rr-arasindaki-fark.html

Bu arada, şahsi fikrim o paraya temiz ve modelli bir 600F bulamazsınız. Ne kadar sağlam bir motor olsa da, bunlar seri makineler olduğu için illaki yıpranmış olacaktır; ben güvenip de eski model ve kilometresi yüksek bir 4 silindir almazdım. O paraya bir GT650 filan düşünebilirsiniz belki?

gt650 inceledim ama hondayı tutmaz sesi yeter cok güzel motor ama 10,11 tl vermen lazım

arakdaşlar bi sorum daha olacak bu 600f de orta ayakcak var viraja yatınca sorun olmazmı sizce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar