Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ön tekerden geliyor sanırsam balata diske sürtüyor yada baska bir sey tekeri bostaykeyn cevirincede gobek ugultu yapıyor sıfır ve rodajda olan olan butun ybr lerde oluyormu bılmıyorum..

balata sesi hep aynı merak etme 2005 yılından beri ybr kullanıyorum o sesi kestim diyorum ama bir fren aynı ses gene orda boşver o sesi kafasına göre takılsın.
yalnız lastiklerin konusunda bir uyarıda bulunayım sakuranın dişli lastikleri kuru tozsuz asvaltta mükemmel ama diger tarafta çok kötü
yanak kısmı olmaması virajda tehlike. ufakta olsa ıslak bir zeminde direkt kayma hissini hissediyor. birde dişlerindendir herhalde çok sayıda lastiğim patlıyordu benim asvaltta ne varsa içine alıyor. imkanın varsa arka tekerleği koy rafa bir dublex tak derim ama seçim senin. bu arada motor yeni galiba hayırlı olsun.

balata sesi hep aynı merak etme 2005 yılından beri ybr kullanıyorum o sesi kestim diyorum ama bir fren aynı ses gene orda boşver o sesi kafasına göre takılsın.
yalnız lastiklerin konusunda bir uyarıda bulunayım sakuranın dişli lastikleri kuru tozsuz asvaltta mükemmel ama diger tarafta çok kötü
yanak kısmı olmaması virajda tehlike. ufakta olsa ıslak bir zeminde direkt kayma hissini hissediyor. birde dişlerindendir herhalde çok sayıda lastiğim patlıyordu benim asvaltta ne varsa içine alıyor. imkanın varsa arka tekerleği koy rafa bir dublex tak derim ama seçim senin. bu arada motor yeni galiba hayırlı olsun.

saol Bulut haklısın motorum yeni 110 kmdeyim ancak ehliyetı alana kadar cok binemicem belki ehliyeti aldıktan sonra degiştiririm..merak ettigim bir konu üstündeki janta direk tubless lastik takılıyormu? yalnız frene basmadanda direk ses geliyor biraz sinir bozucu

saol Bulut haklısın motorum yeni 110 kmdeyim ancak ehliyetı alana kadar cok binemicem belki ehliyeti aldıktan sonra degiştiririm..merak ettigim bir konu üstündeki janta direk tubless lastik takılıyormu? yalnız frene basmadanda direk ses geliyor biraz sinir bozucu

çok seri bir şekilde tırıltı sesi dimi zırıltıya benziyo ama balatalar eskidikçe azalıyor merak etme(tarif biraz saçma oldu galiba:queen:)
üstündeki janta direkt dublex takılıyor sadece sibop denilen kısım değişiyor dubleks sibopları farklı o yüzden :)

valla ehliyetini en yakın zaman da alman dileğiyle. ozaman ybr sana çok mutlu günler yaşatır.

tamam kardeşim ben aynısını yaptımda bişey farktmedi hız yapmıyor ama kuvvetli oldu motor

silindir taşlanıp mı 140cc yapılıyor ? bu taşlanmış içine gömlek geçirilmiş :)

ewet silindiri göleğin çapına kadar relktefiye edip sonra sanırım çelik gömlek çakıyorlar honlayıp uygın pistonu segmanı kapatıyorlar ve sonrasında yakıtına göre karbüratör memesininde değişiklik yapıyorlar bir ara çok yaygındı ama benzin sarfiyatı ve vibrasyondan başka bir şey yok.
zaten orjinalinde rahatlıkla 110km/h hız yapıyor 125-130 yapsa ne olur.
iki kişi binilirse diye zaten üreticiler max yük 150kg diyor ok.:)

arkadaşlar bitane arka çanta (topcase) midir nedir ondan ve kask alacağım fakat sizlerinden bilgilerinden faydalanmak istedim.kappa shad gıvı gibi markalarından hangisi daha iyi ve kaç litrelik oldumu benim işimi görür,içersine kask,yağmurluk,eldiven vs gibi şeyler koymak şartıyla.ve bunları feyizoğlundan internet üzerinden almayı düşünüyorum,bilgilerinize ihtiyacım var.teşekkürler.

bilgilerinizi saklamayın :))

arkadaşlar bitane arka çanta (topcase) midir nedir ondan ve kask alacağım fakat sizlerinden bilgilerinden faydalanmak istedim.kappa shad gıvı gibi markalarından hangisi daha iyi ve kaç litrelik oldumu benim işimi görür,içersine kask,yağmurluk,eldiven vs gibi şeyler koymak şartıyla.ve bunları feyizoğlundan internet üzerinden almayı düşünüyorum,bilgilerinize ihtiyacım var.teşekkürler.

cevap yokmu

kappa ve givi çok pahalı ürünler shad uygun fiyatlıdır. sen lt olarak kaç hacimli istiyorsun. sen yaz buarada ben sana bakayım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 PM ----------

Shad SH 33 Arka Çanta
33 Litrelik Kapasite
Yükseklik : 31 cm
Uzunluk : 43 cm
Genişlik : 42 cm
Made in Spain
Çanta içerisinden alt tabla da çıkmaktadır
115ytl

Shad SH 40 Arka Çanta
40 litre kapasite
Yükseklik : 29,6 cm
Uzunluk : 49,2 cm
Genişlik : 42,5 cm
Made in Spain
Çanta içerisinden alt tabla da çıkmaktadır
175 ytl

abi bence daha bismillah. bir rodajdan çıksın şöyle alışsın. ondan sonra basın.

bir de mesela usta der 140 cc yaptım sen hesaplarsın 133 cc
200cc yaptım der halbuki 185 ccdir.

takılırken mutlaka başında durmak lazım silindirden kaç mm aldığını görmek lazım.silindiri ölçmek lazım.

abi bence daha bismillah. bir rodajdan çıksın şöyle alışsın. ondan sonra basın.

bir de mesela usta der 140 cc yaptım sen hesaplarsın 133 cc
200cc yaptım der halbuki 185 ccdir.

takılırken mutlaka başında durmak lazım silindirden kaç mm aldığını görmek lazım.silindiri ölçmek lazım.

abicim öyle ufak tefek yuvarlamalar illaki olacaktir:cherry::cherry::cherry: burda yapilmasi gereken ilk 500 km zorlanmamasi sonra gerektigi gibi zorlanmasi lazimdi ondan sonrada dedigim gibi dişlilerle iş çözülecekti:wiinkk::rendeer:

arkadaşlar onceki mesajlarda bahsettigim 1500 km lik (istanbul - tekirdag - çanakkale - edremit - ayvalık -manisa - uşak - ütahya- istanbul) gezimin 2. etapı da kazasız belasız bitti. şu an uşaktayım. 4 gune de istanbulda olacagım. bugün içerisinde fotografları atarım

ybr nin maşallahı var. bu sıcakta iki kişi artı bagajlarını performansı zerre düşmeden, arızasız marazasız gezinin 4/3 ünü bitirdi şimdilik.

abicim öyle ufak tefek yuvarlamalar illaki olacaktir:cherry::cherry::cherry: burda yapilmasi gereken ilk 500 km zorlanmamasi sonra gerektigi gibi zorlanmasi lazimdi ondan sonrada dedigim gibi dişlilerle iş çözülecekti:wiinkk::rendeer:

evet dişli güzel olurdu.dediğin gibi

insan bu motora da kıyamıyor ki sökmeye. al işte titreşimdi yakıttı derken orjinalliği kaçmış. yoksa 140 cc piston silindir internette 100lira ybr ye

ancak ilerde yağ yakmaya başlarsa atılır ybr ye 140cc ya da hız için parayı ve motoru gözden çıkarmışsan atılır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:03 PM ----------

arkadaşlar onceki mesajlarda bahsettigim 1500 km lik (istanbul - tekirdag - çanakkale - edremit - ayvalık -manisa - uşak - ütahya- istanbul) gezimin 2. etapı da kazasız belasız bitti. şu an uşaktayım. 4 gune de istanbulda olacagım. bugün içerisinde fotografları atarım

ybr nin maşallahı var. bu sıcakta iki kişi artı bagajlarını performansı zerre düşmeden, arızasız marazasız gezinin 4/3 ünü bitirdi şimdilik.

iyi hadi iyi yolculuklar.kazasız belasız dönersin inşallah

çok seri bir şekilde tırıltı sesi dimi zırıltıya benziyo ama balatalar eskidikçe azalıyor merak etme(tarif biraz saçma oldu galiba:queen:)
üstündeki janta direkt dublex takılıyor sadece sibop denilen kısım değişiyor dubleks sibopları farklı o yüzden :)

valla ehliyetini en yakın zaman da alman dileğiyle. ozaman ybr sana çok mutlu günler yaşatır.

tarifi zor bir ses :queen: bilgilendirmen icin tesekkür ederim
:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar