[Bursa - MT]

hoşgeldin öncelikle..
geçen hafta dağyolundan kız arkadaşıyla aşağıya inen senmiydin drumtoens?

hacı sen tam olarak nerdesin , Bursadan kaç kilometre orası ?

nurhan niyeti bozdun galiba, ben söyleyim; maminin bulunduğu yer 1400km, siirt merkez ise 1430 km :p oraya gidip gelmek için bir hafta lazım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:59 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:56 PM ----------

rifat nerelerdesin sen ya, bana bu siteyi tanıştıran sen oldun ama daha bir kez bile beraber gezemedik.

Selam Bursa tayfası yuvacık gezisine kimler geldi ..dönüş yolunda bir süre iki arkadaşa eşlik ettim.

Son düzenleme:
ah salvano sorma. burnumu zor çıkartıyorum abi dükkandan bu sıralar. ck125 nasıl? gelsene bi ara karşılaştırma yapalım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:12 PM ----------

he he evet bendim :D motoru aldığımın ertesi günüydü:)kız arkadaşıyla yukarı çıkanlarda sizmiydiniz :)

bursa küçük tabi :) selam verdim kornayla hatta. ama sizde kask yoktu sanki :silent:

Cbf 150 li bir arkadaş video çekiyordu giderken ..Baraj yolunda

tamam bizmişiz, bende tanışmadığımız için başkalarından bahsediyorsun sanmıştım. hatırladım sizi, bursayada bekleriz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 PM ----------

ah salvano sorma. burnumu zor çıkartıyorum abi dükkandan bu sıralar. ck125 nasıl? gelsene bi ara karşılaştırma yapalım :)

idare eder, uzun bir süre beni idare edecek gibi görünüyor. biraz titretiyor o kadar. aslında şimdi düşünüyorumda; alırken biraz elimi titretip bi honda alsaydım bir kere titrerdim bir daha titremezdim diye hayıflanıyorum :p

hayırdır neyle karşılaştırcaz? yarın sabah uğrarım belki saat 11 gibi dükkanda mısın?

Şu videoyu çeken arkadaş ekleyebilirse güzel olur,merak ettim şimdi :)Adapazarı,Pamukova,Mekece,İznik,Bursa yolunu severim tam benlik :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:45 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:44 PM ----------

Bursa'ya geliyorum arada Ulutek'e geldim en son..

başka bi siteden yüklemeye çalışıyorum biraz uğraştırıyo inşaalah olur

videoyu salvano ya cumartesi veririm benbeceremedim o yükler ben bikaç foto atayım
zx305c.jpg

2yyvx53.jpg

2wdq7gn.jpg

og06mu.jpg

35irq09.jpg

Son düzenleme:
abi biri bana resim yüklemeyi anlaysın yaw link olarak atabiliyorum foruma sadece niye forumda gözükmüyor resimler o iş nasıl oluyor...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:34 PM ----------

resim013b.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:22 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 PM ----------

öğrendim tamam :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:22 PM ----------

resim014b.jpg

Bu cihaz r125 in benzeri sanırım. Arasındaki farklılıkar nedir. Bende r125 yada zx250r düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bende ninja250R düşünüyorum mami, çok araştırdım 250cc katagorisinin en iyisi kawa :cat:

arkadaşın ön amortisörü öne doğru eğri duruyor biraz, fotodan mı acaba yoksa bi sorun mu var:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar