"Deli Emün Hoşgeldin"Buluşması 23 Mayıs Cumartesi 20:00 Caddebostan

ayıpsın abi sana da özel bir gece düzenleriz...:p

Abu Dabiden foto varmı reis beg...merak ettim oraları...:wiinkk:
Olmazmı hele sen istedinde nezaman yok dedik.

Dscn2273abudhabi.jpg

abaroiii...:pabi gezi yazılarına bi topac ac valla Bir MT li Abu Dhabi'de diye...10 numara olur bakınırız..illa moto olacak diye bir kaide yok dimi...kaç MT li Abu Dabiye gitmiştir...galiba tek sen...:rendeer:

bu arada adamlar harbi kekoro...:pyav sokak lambalarının sahilde ne işi var...:p

buda yerel kıyafetlerle . Eminim bunu daha çok beğenirsin. bu kıyafetlerle motor sürsem istanbulda ne uçuşurum değilmi?:p
mfm3ab.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 AM ----------

abaroiii...:pabi gezi yazılarına bi topac ac valla Bir MT li Abu Dhabi'de diye...10 numara olur bakınırız..illa moto olacak diye bir kaide yok dimi...kaç MT li Abu Dabiye gitmiştir...galiba tek sen...:rendeer:

bu arada adamlar harbi kekoro...:pyav sokak lambalarının sahilde ne işi var...:p

Sokak lambaları bişey değil 12 km sahil şeridinde yerler fayans döşeli para m.k gibi olunca nereye döşiyeceklerini bilmiyorlar
Dscn2354abudhab.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 AM ----------

Emünün konusuna limon sıkmış gibi olmıyalım bizim gezilerle,
daha sonra sana bol bol dünya gezilerinden fotolar gösteririm laptoptan

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
geleyim desem bu mete kekosu motorumun istiap haddi dolu der.

Emin orda olmaya çalışacağım kardeşim. Güzel güzel çimlerde otlarız beraberce:)

Sokak lambaları bişey değil 12 km sahil şeridinde yerler fayans döşeli para m.k gibi olunca nereye döşiyeceklerini bilmiyorlar

valla göze hoş geliyor yabancı yöreler...:cat: göster abi ...:wiinkk:

yerel kıyafetde hoş...yakışmış...aslında o kıyafetle bir motorun üzerine oturacaktın...kıyafet çok rahat dimi...her uzuv rahat hareket ediyor...:p

buda yerel kıyafetlerle . Eminim bunu daha çok beğenirsin. bu kıyafetlerle motor sürsem istanbulda ne uçuşurum değilmi?:p
mfm3ab.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 AM ----------

Dscn2354abudhab.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 AM ----------

Emünün konusuna limon sıkmış gibi olmıyalım bizim gezilerle,
daha sonra sana bol bol dünya gezilerinden fotolar gösteririm laptoptan

İki fotoğraf bize yetmez :):)

Benimde tanışmak istediğim kişiler var bu buluşma kaçmaaaaaaaaaaaaaaaaaaz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muhammet abi resimlerin harika:D

emin hoşgeldin kardeşim kısmetse ordayım bende
hoşbulduk ümmet abim sağolasın, özledik valla gelinde görüşelim :)
caddebostanın Muhammed abisinin ismi neden yok orda mete?
muhammed abim sensiz olur mu hiç? cemreydi dimi senin şeker kızın ismi, inş. yanlış hatırlamıyorumdur, onuda getirecekmisin?
benim adımda yoq :salut:
kırmızı kurdelalı davetiyemi bekliyosun lem gel işte :p
Emin orda olmaya çalışacağım kardeşim. Güzel güzel çimlerde otlarız beraberce:)
abi ben askeriyede otu yemeden evvel biçmeye alıştığım için önce biçerim, öyle daha bi hijyenik oluyo :p

c.tesi gelmeyi çok istiyordum fakat aranızda olamicam :( iş yerınde ufak bi kaza geçirdim kolum bılegın hemen ustunden yaklasık 4cm kemiğe kadar kesildi içten dıştan bayağı bir dikiş atıldı :S köt bi noktada oldugu ıcın açılma yapabılırmiş...
malum beylıkduzu-caddebostan bayağı uzak bir mesafe .
öncelikle emin abimden , sonra metehan abimdem , cem(hell24) abimden ve sizlerden gelemeyeceğim için özür diliyorum :(

c.tesi gelmeyi çok istiyordum fakat aranızda olamicam :( iş yerınde ufak bi kaza geçirdim kolum bılegın hemen ustunden yaklasık 4cm kemiğe kadar kesildi içten dıştan bayağı bir dikiş atıldı :S köt bi noktada oldugu ıcın açılma yapabılırmiş...
malum beylıkduzu-caddebostan bayağı uzak bir mesafe .
öncelikle emin abimden , sonra metehan abimdem , cem(hell24) abimden ve sizlerden gelemeyeceğim için özür diliyorum :(

Geçmiş olsun Şimdi nasıl durumun. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar