- Konu Yazar
Oğlumuz Emün diyor ki...
Askerlik askerlik dediler...
Başımın etini yediler...
Teskere almazsan eğer sana kız yok dediler...:queen:
Cumartesi Akşamı Caddebostanda...
Siz Dostlarıma Ismarlamak İstiyorum Muzlu Pasta...
Deli Emün ve saz ekibi...
Sayın arkadaşlar çılgın piyade deli emün nikli değerli arkadaşımızın şerefine bir buluşma tertipledim...şimdi sayın adminimizle fikir teatisinde bulunduk...onay verdi...
Aslında sizide düşünerek masraf yapmanızı istemedim...yer seçimi trafik açısından biraz yoğun olabilir ama gelirseniz çok mutlu oluruz...
oğlumuz Emünün bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayınız...:cherry:
Yer: Bostancı Sahil Migros Arkası Çayır Çimen.....
(Caddebostan Sahil Ekibinin Yeri)
Zaman : 23.05.2009 Cumartesi Akşamı Saat 20:00
Motorlar için uygun parkyeri ve depinmek için geniş alan mevcuttur...
İsteyen meyvesini kolasını getirsin...Muzlu Pasta Emin Kardeşimizin İkramıdır..Hizmette Kusur Yoktur...
dip not...muzlu pasta bu orakla kesileceği için +7 yaşından küçüklerin izlememesinde fayda vardır...

Katılımcılar...
Mete Handro...
Crazyboyone Selçuk...
Skullhunter +1(Damla Ablada gelecekMİŞ)
GKN...
Mhrmkpnr...
Rola...
Kuyu Cadısı...
Korkut 250...
Oğlum ve Ben...
E-M-R-E...
Canercamalan...
Torx...
Tuçetuçe..
Babaçi...
Eryılmaz...
Ayberk...
Jesi Jesse...
Darkdıamond...
Cerrahı...
Erdincpolat...
Hanedan12...
Hasanpınar0537...
Yeschım..
Gelişim İbrahim Abi...(onunda dügünü yakında konvoy ister artık..):queen:
Asden...
Dreamdark...
Romeo..
Hell24...
Olcan138...
ismini yazdırmayan varmı...:queen:
Merhaba arkadaşlarım, abilerim, ablalarım, kardeşlerim, yaklaşık 6 aylık bir aradan sonra yine aranızdayım, vatanıma olan borcumu ödedim artık içim rahat önüm açık, çok garip duygular içindeyim, biraz hüzünlü, biraz mutlu, hem ağlarım hem giderim misaliaskerliğini yapmayan arkadaşlara tavsiye ederim
askerliğim süresince bulgaristan sınırında kimsenin bilmediği bir hudut karakolunda atikliğim ve çevikliğim sayesinde dosta korku düşmana güven verdim
neyse uzun lafın kısası yuvaya döndüm bundan böyle yaz sonuna kadar kimse yeni motor almasın, alanlarda benden saklasın :mrgreen: hepinize tekrar merhaba
Bu fotoğrafta teröre karşı görev yapan mehmetçikler için, hainlerin tepesine azrail gibi bineceklerinin belgesi olsun...
![]()