Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
emin hoşgeldin kardeşim kısmetse ordayım bende
caddebostanın Muhammed abisinin ismi neden yok orda mete?sen...headbengır...34 ak 027...tüm tayfayı bekleriz...mekan zaten sizin...
![]()
caddebostanın Muhammed abisinin ismi neden yok orda mete?
Olmazmı hele sen istedinde nezaman yok dedik.ayıpsın abi sana da özel bir gece düzenleriz...
Abu Dabiden foto varmı reis beg...merak ettim oraları...:wiinkk:
abaroiii...abi gezi yazılarına bi topac ac valla Bir MT li Abu Dhabi'de diye...10 numara olur bakınırız..illa moto olacak diye bir kaide yok dimi...kaç MT li Abu Dabiye gitmiştir...galiba tek sen...:rendeer:
bu arada adamlar harbi kekoro...yav sokak lambalarının sahilde ne işi var...
![]()
Sokak lambaları bişey değil 12 km sahil şeridinde yerler fayans döşeli para m.k gibi olunca nereye döşiyeceklerini bilmiyorlar
buda yerel kıyafetlerle . Eminim bunu daha çok beğenirsin. bu kıyafetlerle motor sürsem istanbulda ne uçuşurum değilmi?
![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:44 AM ----------
Sokak lambaları bişey değil 12 km sahil şeridinde yerler fayans döşeli para m.k gibi olunca nereye döşiyeceklerini bilmiyorlar
![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:53 AM ----------
Emünün konusuna limon sıkmış gibi olmıyalım bizim gezilerle,
daha sonra sana bol bol dünya gezilerinden fotolar gösteririm laptoptan
hoşbulduk ümmet abim sağolasın, özledik valla gelinde görüşelimemin hoşgeldin kardeşim kısmetse ordayım bende
muhammed abim sensiz olur mu hiç? cemreydi dimi senin şeker kızın ismi, inş. yanlış hatırlamıyorumdur, onuda getirecekmisin?caddebostanın Muhammed abisinin ismi neden yok orda mete?
kırmızı kurdelalı davetiyemi bekliyosun lem gel iştebenim adımda yoq :salut:
abi ben askeriyede otu yemeden evvel biçmeye alıştığım için önce biçerim, öyle daha bi hijyenik oluyoEmin orda olmaya çalışacağım kardeşim. Güzel güzel çimlerde otlarız beraberce![]()
c.tesi gelmeyi çok istiyordum fakat aranızda olamicamiş yerınde ufak bi kaza geçirdim kolum bılegın hemen ustunden yaklasık 4cm kemiğe kadar kesildi içten dıştan bayağı bir dikiş atıldı :S köt bi noktada oldugu ıcın açılma yapabılırmiş...
malum beylıkduzu-caddebostan bayağı uzak bir mesafe .
öncelikle emin abimden , sonra metehan abimdem , cem(hell24) abimden ve sizlerden gelemeyeceğim için özür diliyorum![]()
Emin orda olmaya çalışacağım kardeşim. Güzel güzel çimlerde otlarız beraberce![]()
Benimde tanışmak istediğim kişiler var bu buluşma kaçmaaaaaaaaaaaaaaaaaaz...
Geçmiş olsun Şimdi nasıl durumun. :rendeer: